احمدینژاد بنیانگذار اولین بانک قرضالحسنه
مدیرکل بانک قرضالحسنه مهر با اشاره با بیان اینکه تا پیش از دستور رییسجمهور مبنی بر تأسیس یک بانک قرضالحسنه، تنها صندوقها و نهادهای کوچک و بزرگ در این عرصه فغالیتهای محدودی داشتند، گفت...
مصطفیپور افزود: چهار سال پیش که این بانک تأسیس شد، هرگز فکر نمیکردیم تا این حد مورد استقبال مردم قرار بگیرد.
وی ادامه داد: با حساسیت و اهتمام خاصی که در این زمینه وجود داشت، تمام پساندازها و حسابها اعم از قرضالحسنهها و جاری و کلیه تسهیلات و حتی صدور کارتهای اعتباری هم متمرکز با رویکرد قرضالحسنه بوده است.
سرپرست صندوق مهر امام رضا (ع) با اشاره به برگزاری همایش "نقش بانکداری اسلامی در تأمین مالی با تأکید بر بانکداری قرضالحسنه" گفت: این همایش در روز ۲۲ آذرماه مصادف با چهارمین سالگرد تأسیس بانک قرضالحسنه مهر ایران برگزار میشود.
مصطفیپور از رشد ۱۷۰درصدی منابع در اسفند ۸۹ نسبت به ۸۸ خبر داد و گفت: این در حالی است که متوسط رشد منابع بانکهای کشور در این مدت ۲۰درصد بوده است.
وی منابع این بانک را نزدیک به ۹هزار میلیارد ریال و مصارف (تسهیلات) آن را بیش از ۷هزار میلیارد ریال ذکر کرد و گفت: تعداد سپردهگذاران ما متجاوز از ۶۵۰نفر و تعداد دریافتکنندگان تسهیلات را نزدیک به ۳۰۰ هزار پرونده است.
دبیرکل همایش "نقش بانکداری اسلامی در تأمین مالی با تأکید بر بانکداری قرضالحسنه" تعداد شعب این بانک را در کل کشور ۳۷۲ شعبه برشمرد و گفت: از این تعداد، بیش از ۲۸۰ شعبه مجهز به دستگاههای پست و ۸۵ شعبه مجهز به ATM است.
مصطفیپور تأکید کرد: دریافت سود از تسهیلاتی که برای رفع نیازهای مردم اعم از درمانی، ازدواج، خرید مسکن، خودرو و لوازم خانگی اعطا میشود، جفا است.
وی اضافه کرد: افرادی که اشخاص خاصی را برای قرض دادن به آنها بهصورت قرضالحسنه در نظر دارند اما نمیتوانند ریسک آن را بپذیرند، میتوانند بانک مهر را بهعنوان واسطه پرداخت برای از بین بردن ریسک خود قرار دهند.
سرپرست صندوق مهر امام رضا (ع) با اشاره به دستور ۲۴ مهرماه امسال رییسجمهور مبنی بر ادغام بانک قرضالحسنه مهر و صندوق مهر امام رضا (ع) گفت: با این ادغام مشکل محدودیت منابع صندوق مهر امام رضا (ع) حل خواهد شد.
مصطفیپور محورهای همایش "نقش بانکداری اسلامی در تأمین مالی با تأکید بر بانکداری قرضالحسنه" را بانکداری قرضالحسنه و سیاستهای اقتصادی کشور، تأمین و تجهیز منابع در بانکداری قرضالحسنه، نقش بانکداری اسلامی و بانکداری قرضالحسنه در تأمین مالی،
بانکداری قرضالحسنه و هزینههای عملیاتی، نظام اعطای تسهیلات در بانکداری قرضالحسنه، پیامدهای اقتصادی بانکداری قرضالحسنه و بانکداری قرضالحسنه و نظام بانکداری نوین عنوان کرد.
منبع: عصرایران
باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
نظر کاربران
daseshun dard nakone