۱۴۵۲۸۹
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

قیمت طلا افزایش یافت

طلا در بازار جهانی با ضعیف شدن ریسک‌پذیری سرمایه‌گذاران در بحبوحه نگرانی‌های مربوط به رشد اقتصاد جهانی که ارزش دلار را کاهش داد و تقاضا برای این فلز ارزشمند را تقویت کرد، همچنان در بالاترین سطح یک ماه گذشته باقی ماند.

خبرگزاری ایسنا: طلا در بازار جهانی با ضعیف شدن ریسک‌پذیری سرمایه‌گذاران در بحبوحه نگرانی‌های مربوط به رشد اقتصاد جهانی که ارزش دلار را کاهش داد و تقاضا برای این فلز ارزشمند را تقویت کرد، همچنان در بالاترین سطح یک ماه گذشته باقی ماند.

هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات صبح سه شنبه بازار سنگاپور ۱۲۳۴ دلار در مقایسه با ۱۲۳۵ دلار در روز دوشنبه معامله شد.

در بازار نیویورک هر اونس طلا برای تحویل در دسامبر با ۰.۴ درصد افزایش، ۱۲۳۴ دلار معامله شد در حالیکه روز گذشته تا ۱۲۳۸ دلار صعود کرده بود.

موجودی طلای "اس پی دی آر گولد تراست" که بزرگ‌ترین صندوق سرمایه گذاری طلای قابل معامله در بورس در جهان است، روز گذشته برای نخستین بار از ۱۰ سپتامبر افزایش یافت.

طلا پس از اینکه استنلی فیشر، معاون رییس بانک مرکزی آمریکا روز یازدهم اکتبر اظهار کرد این بانک ممکن است روند تعدیل سیاست‌های محرک مالی را کندتر کند، صعود کرد. این اظهارات به همراه گزارش نشست سپتامبر این بانک باعث شد سرمایه گذاران به این نتیجه برسند که بانک مرکزی هیچ شتابی برای تحکیم سیاست پولی پس از اجرای چند ساله تدابیر محرک مالی ندارد. در نتیجه طلا از ۱۱۸۳ دلار که پایین‌ترین قیمت امسال بود صعود کرد و در مقابل دلار افت پیدا کرد.

شاخص دلار بلومبرگ پس از کاهش ۰.۵ درصدی در روز دوشنبه، ۰.۲ درصد در روز سه شنبه کاهش یافت. این شاخص پس از هفت هفته صعود پیاپی هفته گذشته نخستین کاهش هفتگی را تجربه کرد.

به گفته تحلیلگران، طلا در هفته جاری تحت تاثیر بازارهای سهام و دلار خواهد بود و با انتظار افت آنها در کوتاه مدت، قیمت‌های این فلز مورد پشتیبانی بیشتری قرار می‌گیرد.

طلا در یک هفته گذشته ۲.۷ درصد رشد کرد که بزرگ‌ترین افزایش قیمت از ۲۰ ژوئن به این طرف بود. این فلز گرانبها در سه ماهه سوم سال جاری میلادی با انتشار آمار مثبت از احیای اقتصاد آمریکا که به صعود دلار کمک کرد و انتظارات را برای افزایش زودتر از موعد نرخ‌های بهره از سوی بانک مرکزی این کشور بالاتر برد، ۸.۴ درصد کاهش یافت. سرمایه گذاران طلا نگرانند آمار اقتصادی قوی آمریکا باعث شود بانک مرکزی این کشور زودتر از موعد نرخ‌های بهره را افزایش دهد که در نتیجه تقاضا برای دارایی‌های بدون بازده مانند طلا لطمه می‌خورد.

در بازار فلزات ارزشمند دیگر، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۱۷.۴۸۳۷ دلار معامله شد. هر اونس پلاتین با ۰.۸ درصد افزایش به ۱۲۷۳ دلار رسید و هر اونس پالادیم با ۰.۸ درصد افزایش قیمت، ۷۹۰ دلار بود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج