قالیشویی بانو _استیکی
۱۴۵۲۸۰۲
۱ نظر
۴۴۹
۱ نظر
۴۴۹
پ

چند توصیه مهم تغذیه‌ای برای شاغلان

داشتن تغذیه سالم در محل کار بر سلامت و عملکرد کارمندان تأثیر بسزایی دارد.

سلامت‌نیوز: داشتن تغذیه سالم در محل کار بر سلامت و عملکرد کارمندان تأثیر بسزایی دارد. امروزه سطح فعالیت مردم، با افزایش مدت زمان پشت میزنشینی و استفاده از وسایل نقلیه بسیار کاهش یافته است؛ به علاوه مواد غذایی که اغلب در محل کار مصرف می شود، با توصیه های علم تغذیه هماهنگی و تناسب ندارد. تغذیه نامناسب نیز می تواند به واسطه اثرگذاشتن بر تمرکز و سطح انرژی، بر عملکرد ما در محل کار تأثیر بگذارد.

چند توصیه مهم تغذیه‌ای برای شاغلان

به طور کلی اکثر کارمندان دست کم یک میان وعده و یک وعده اصلی را در محیط کار مصرف می کنند. اغلب غذاهایی که در محیط بیرون طبخ می شود به دلیل داشتن چربی و نمک زیاد، می تواند زمینه ساز ابتلا به بیماری های غیر واگیر شود. امروزه چاقی و اضافه وزن از مشکلات عمده تغذیه ای کشور ما به شمار می رود که یکی از دلایل آن، الگوی نامطلوب مصرف مواد غذایی است. مصرف مواد غذایی چرب، سرخ کردنی و پر نمک زمینه ساز بروز چاقی، پرفشاری خون، کلسترول بالا و سایر بیماری های غیرواگیر است، اما با پیروی از یک الگوی تغذیه ای سالم در محل کار، می توان تا حدودی از بروز این مشکلات پیشگیری کرد.

توصیه های تغذیه ای در محل کار

توصیه می شود کارمندان به بهانه کمبود وقت، صبحانه را حذف نکنند؛ چرا که حذف صبحانه فرد را نسبت به افزایش وزن آسیب پذیر می کند.

برای صبحانه از پنیر کم چرب و کم نمک، تخم مرغ، عدسی و لوبیا گرم، کره بادام زمینی و مواردی از این دست استفاده و مصرف کره، خامه و موارد مشابه محدود شود.

با توجه به اینکه کار نشسته و بدون تحرک می تواند موجب اختلال در عملکرد دستگاه گوارش و ایجاد یبوست شود، بهتر است از نان کامل (سبوس دار) استفاده شود.

در میان وعده ها، به جای مصرف مواد قندی مانند شیرینی ها، انواع کیک و بیسکوئیت، بهتر است انواع سبزی های تازه و میوه ها مانند خیار، گوجه فرنگی، کاهو، هویج، سیب، خرما و سایر میوه های فصل استفاده شود.

مصرف یک چهارم لیوان از انواع آجیل و مغزهای خام و بدون نمک برای میان وعده در محل کار توصیه می شود.

کم آبی می تواند منجر به کاهش بهره وری، کم شدن توانایی های شناختی و بدخلقی شود؛ بنابراین بهتر است کارمندان با نوشیدن آب کافی سطح آب بدن را تأمین و مصرف نوشیدنی های کافئین دار را محدود کنند.

با توجه به تعدد دفعات مصرف چای در محل کار، بهتر است چای بدون قند و شکر مصرف شود.

به خاطر داشته باشید که پیروی از یک الگوی غذایی سالم در محیط کار، نه تنها موجب پیشگیری از بروز اضافه وزن و چاقی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت یا سایر بیماری ها می شود، بلکه با بهبود عملکرد مغز و افزایش بازده کاری، زمینه بهبود کارایی را نیز فراهم می کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۸ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نظر کاربران

    • ناشناس

      تشکر

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج