روش تهیه ترشک ترکیبی با میوههای تابستانه
این روزها در فصل تابستان که انواع میوههای ترش در دسترستان قرار دارد.
همشهری آنلاین: این روزها در فصل تابستان که انواع میوههای ترش در دسترستان قرار دارد.
میتوانید انواع تنقلات ترش و خوشمزه به صورت کاملا بهداشتی در خانه تهیه کنید و در اختیار اعضای خانواده بگذارید.
پس تا دیر نشده دست بهکار شوید و یک ترشک ترکیبی با میوههای تابستانه آماده کنید.
مواد لازم:
زرشک: نصف لیوان
آب: یک لیوان
شکر: یک و نیم لیوان
زردآلو: ۱۰ عدد
آلو شابلون: ۵ عدد
نمک: یک قاشق غذاخوری
جوهر لیمو: نصف قاشق چایخوری
مدت زمان آمادهسازی: یک ساعت
تعداد نفرات: ۴ نفر
روش تهیه:
۱. آب و زرشک را درون یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید.
۲. شکر را به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید حل شود، سپس حرارت را کم کنید.
۳. زردآلو و آلو را به همراه نمک به قابلمه افزوده، درِ قابلمه را بگذارید تا میوهها بپزند.
۴. پس از گذشت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه که میوهها کاملا نرم شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و جوهر لیمو را اضافه کنید.
۵. در نهایت ترشک را درون یک ظرف مناسب بریزید و پس از سرد شدن در یخچال بگذارید تا بهطور کامل خنک شود.
نکته: میتوان جوهر لیمو را حذف کرد؛ اما این افزودنی باعث طعم بهتر ترشک میشود و از شکرک زدن آن جلوگیری میکند.
ارسال نظر