حقیقت خطرناک درباره ناگت مرغ که نمیدانستید!
بر اساس بررسیهای انجام شده بر روی ناگتهای مرغ از چندین منبع معتبر به دست آمده است، که نشان میدهد بیشتر ناگتهای موجود در بازار دارای چنین ترکیباتی هستند.
پارسینه: بر اساس بررسیهای انجام شده بر روی ناگتهای مرغ از چندین منبع معتبر به دست آمده است، که نشان میدهد بیشتر ناگتهای موجود در بازار دارای چنین ترکیباتی هستند.
جالب است بدانید که تحقیقات در کشورهای خارجی نشان دادهاند که فقط حدود 40 تا 50 درصد از محتویات ناگتهای مرغ، گوشت خالص است و باقی محتویات شامل چربی، پوست، رگهای خونی، استخوان خرد شده و سایر اجزای مرغ است.
به عنوان مثال، در برخی از نمونهها، محتوای ناگتها شامل چربی، رگها و سایر بافتها به همراه مقداری از مواد گیاهی بوده است. این ترکیبات اغلب با موادی مانند مواد نگهدارنده، روغن و آرد ترکیب میشوند تا ناگتهای خوشمزه و تردی تولید شود که همه ما به آن علاقه داریم.
نظر کاربران
چندین سال هست که میگم ناگت و شنیسل بیرون تماما ات و اشغال مرغ را خمیر ودست مردم میدهند اگر در حارج ۵۰درصد از گوشت مرغ درون ناگت وشنیسل استفاده میکنند اینجا شاید۲۰درصد زورکی باشد.برای تهیه این غذا به راحتی میتوانید در خانه با خیال راحت از گوشت مرغ و با دستورالعمل اسان خودتان درست کنید
اه ما که نمیخوریم
من هیچ علاقه ای ندارم.
اینم که شد مثل سوسیس
ما کدام غذای ما درسته ناگت مرغ درست باش بخورین خدا راشکر کنید