فرهیختگان به جلیلی و قالیباف: از گفتگو عاجز بودید
روزنامه فرهیختگان در یادداشتی تند به جلیلی و قالیباف حمله کرد.
روزنامه فرهیختگان در یادداشتی تند به جلیلی و قالیباف حمله کرد.
این روزنامه نوشت:
یک عضو ستاد قالیباف سه روز بعد از دور دوم انتخابات درباره جلسه مشترک دو نامزد اصلی اصولگرایان قبل از انتخابات دور اول نوشته و طرف مقابل را به عهدشکنی متهم کرده .بلافاصله از ستاد جلیلی یک نفر دیگر آمده و درباره آن جلسه روایت دیگری کرده است. به نظرتان از این دو روایت چه برداشتهایی میشود؟
غیر از فعالان ستادی دو طرف که برای روایت خودشان سوت و کف میکشند، مخاطب این داستانها احتمالا دو طیف هستند؛ مردم عادی و بدنه ایدئولوژیک.
1- اینها که درباره جلسه 10 روز پیش این همه اختلاف روایت دارند، تاریخ را چطوری برای ما روایت میکنند؟
2- کاندیداهای اصولگرا که در تبلیغات تلویزیونی این همه از اجماع ملی میگفتند، بین خودشان هم نتوانستهاند اجماع ایجاد کنند.
3- اینها که میگفتند ما با دنیا مذاکره میکنیم، با خودشان هم نمیتوانند مذاکره کنند.
اما مخاطب ایدئولوژیک چه برداشتی میکند یا احیانا چه سوالاتی برایش پیش میآید؟
1- دو طرف در حدی شیفته قدرت هستند که هیچکدام کوتاه بیا نیست.
2- دو طرف برای رسیدن به مقاصدشان پروایی در خرج کردن از رهبران محور مقاومت و مسئولان ارشد نظام ندارند.
3- این داستان وحدت و کثرت شما دو طرف آنقدر کشدار شده که حوصلهمان سر رفت. 11 سال است در همین نقطه گیر افتادهاید.
و...
وقتی از لزوم اجتماعی شدن جریان انقلابی و زبان مشترک پیدا کردن با مردم حرف میزنیم، دقیقا از چه حرف میزنیم؟ یکی از مصادیقش همین داستانگوییهاست، دقیقا همین کنشهاست که میبینید، همین پرتاب الفاظی است که ردوبدل میشود و همین سطح دغدغههاست.
ائتلاف سیاسی یک امر عقلی است، فرمول و تکنیک دارد، روش علمیاش هم مشخص است، جایش هم در خفا است نه در رسانه. وقتی یک کار بدیهی و عقلی را نتوانستهاید انجام دهید دیگر این حرفها چه معنایی دارد؟
نتیجه انتخابات 8 تیر و 15 تیر ریشههای مهمتری دارد و کلا بحث درباره ائتلاف یا عدم ائتلاف، یک موضوع فرعی و درجه چندم است. تخفیف یافتن مشارکت به 40 درصد و بعد انتخاب رئیسجمهور 16 میلیونی و شکست آقایان دلایل متعددی ازجمله تغییر در زیست جهان، سیاستزدایی از عرصه کنشگری، فقدان تئوری، انباشت نارضایتی و... دارد.
اینها دلایل مهمی هستند که در صف تحلیل انتخابات جلوتر از ائتلاف یا عدم ائتلاف این دو نفر قرار میگیرند. اما خوب است دو نامزد عزیز بدانند یکی از دلایل پررنگ برای رای منفی آنها تصویری است که از ستادهایشان به جامعه مخابره شد، تصویری که این روایتها بر آن مهر تایید میزند. این متن طبعا ناظر به همه فعالان ستادی نیست اما بااعضای ستادی که هنوز نمیدانند افسردگی بعد زایمان آنها ربطی به مردم ندارد چه کنیم؟
نظر کاربران
آفرین اینها همه نتیجه خودرایی،غرور و جاه طلبی است.بر خلاف مرحوم بهشتی شما تشنگان قدرتید نه شیفتگان خدمت.فقط ادای خدمت را در می آورید و مردم نردبان شما شده اند .امیدواریم بفهمید.
عشق قدرت باادعاانقلابی ومتاسفانه مدیریت مفتضح اقتصادی وگرانی وتورم۵۰درصدی،مردم راناامیدکرده بود!واساسا چینش کاندیدها،تکلیف مردم روشن کرد!که به جناب پزشکیان رای بدهنند!!همیشه اصولگراهاباآمدنشان،کسری بودجه وناترازی بوجود آوردن!!واصلاح طلبان پیشرفت وحداقل ثبات اقتصادی داشتن!!
طعم قدرت در سایه بودن و این که از تمام امکانات ملی بهره ببری ولی به کسی پاسخگو نباشی،در دهان برخی مزه کرده، اینها نقش مردم در تعیین سرنوشت کشور را باور ندارند!
نه این وری نه اون وری وسط برقصیم بندری
جلیلی برای رسیدن به قدرت ازهیچ کاری دریغ نکردآخرشم که سرش بی کلاه ماند