مردم این شهر، جای آب آرسنیک می نوشند!
نماینده مردم رفسنجان و شهرستان انار در مجلس گفت: میزان آرسنیک موجود در آب رفسنجان ۸ برابر حد مجاز است.
حسین آذین در حاشیه بازدید وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از پروژه های دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با بیان اینکه با کمک خیران آرزوی دیرینه مجموعه علوم پزشکی رفسنجان محقق شد، اظهار کرد: کلنگ احداث دانشکده پزشکی در دولت قبلی به زمین زده شد و در دولت تدبیر و امید شاهد افتتاح آن هستیم.
وی افزود: این مردم صبورانه در برابر آبی که آرسنیک آن ۸ برابر میزان مجاز است، تحمل کرده اند.
آذین ادامه داد: وجود بیش از ۷۰۰ بنای خیر در این شهرستان از سوی خیران در کشور بی نظیر است و بخش هایی از بیمارستان توسط خیران تجهیز شده است.
وی خاطر نشان کرد: دولت هم نقش خود را ایفا کرده است، اما حضور خیران پر رنگ تر بوده و با توجه به خشکسالی و کمبود محصول می طلبد نگاه دولت بیشتر از گذشته باشد.
نماینده مردم رفسنجان در مجلس شورای اسلامی به بیمارستان ۹۶ تختخوابی امام حسین (ع) اشاره و بیان کرد: در زمینه جایگزینی این بیمارستان با دو بیمارستان با قدمت ۵۴ ساله شهر نیازمند همکاری وزارتخانه هستیم .
آذین گفت: وضعیت هتلینگ بیمارستان علی بن ابیطالب (ع) رفسنجان نامناسب است، وجود اتاق های سه، چهار و ۶ تخته موجب مراجعه بیماران به سایر نقاط کشور شده است.
وی با بیان اینکه طرح تحول نظام سلامت حاصل تعامل دولت و مجلس و بهره مندی مردم از خدمات نظام سلامت است، تصریح کرد: در کمیسیون تلفیق مجلس یک درصد ارزش افزوده برای امر سلامت اختصاص داده شده است.
آذین تاکید کرد: تمرکز زدایی نتیجه بخش بود و افتتاح بخش آنژیوگرافی در رفسنجان از اثرات این امر مهم است.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی افزود: میانگین سرطان در شهر رفسنجان از میانگین کشوری بالاتر است که یا مربوط به مس و یا استفاده از سموم است و در این راستا نیاز به همکاری شرکت مس برای تحقیقات بیشتر داریم.
آذین به نیاز مردم شهرستان انار در مورد داشتن بیمارستان اشاره کرد و افزود: با توجه به فاصله ۹۵ کیلومتری این شهرستان از رفسنجان و ۱۴۰ متری از یزد خواستار صدور مجوز راه اندازی بیمارستان در شهرستان انار هستیم.
وی اظهار کرد: در این زمینه خیران برای تامین امکانات حضور دارند و در ماده ۱۸۰ نیز ۴ میلیارد تومان در اختیار نماینده و فرماندار قرار گرفته است
نظر کاربران
شهرستان انار با جمعیت 15000 نفر نیاز به بیمارستان ندارد و این کار اصلا هزینه اثر بخش نیست از طرفی مردم این شهر بیمارستان شهرهای رفسنجان و کرمان را قبول ندارند و برای درمان فقط به یزد مراجعه می کنند حتی اگر خیرین بیمارستان را بسازند تجهیزات و کادر درمانی این بیمارستان از حالا ورشکسته را چه کسی تامین می کند؟؟؟؟؟