۱۴۲۷۵۴۵
۲ نظر
۱۱۵۰
۲ نظر
۱۱۵۰
پ

این ۷ ماده غذایی را هرگز دو بار گرم نکنید

تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که آیا غذاهایی که مجدد گرم می‌کنید، برای مصرف دوباره بی‌خطر هستند یا نه؟ برای پاسخ به این سؤال، این مطلب را تا انتها بخوانید.

خبرآنلاین: تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که آیا غذاهایی که مجدد گرم می‌کنید، برای مصرف دوباره بی‌خطر هستند یا نه؟ برای پاسخ به این سؤال، این مطلب را تا انتها بخوانید.

برخی از مواد غذایی مصرفی ممکن است پس از گرم کردن مجدد، ارزش غذایی خود را از دست بدهند و حتی خوردن آنها مضر باشد. چند مورد از غذاهایی که گرم کردن دوباره آنها توصیه نمی‌شود، عبارتند از:

۱. سبزیجات حاوی نیترات

از گرم کردن مجدد سبزیجاتی چون اسفناج، هویج، شلغم یا حتی کرفس در مایکروویو بپرهیزید. این سبزیجات غنی از نیترات هستند و هنگامی که دوباره در معرض حرارت قرار گیرند، ممکن است ترکیبات سمی و سرطان‌زا در آنها آزاد شود. هم‌چنین اسفناج حاوی مقدار زیادی آهن است و حرارت دادن و گرم کردن مجدد اسفناج، آهن موجود در آن را اکسید می‌کند. اکسیداسیون آهن باعث تولید رادیکال‌های آزاد خطرناکی می‌شود که در بروز ناباروری و سرطان نقش دارند.

این ۷ ماده غذایی را هرگز دو بار گرم نکنید

۲. برنج

طبق تحقیقات، خوردن برنجِ دوباره گرم‌شده، احتمال مسمومیت غذایی را به همراه دارد. هنگامی که برنج دوباره گرم می‌شود و بعد به دمای محیط می‌رسد، هاگ‌هایی در آن تولید و تکثیر می‎شوند که ماهیت سمی دارند.

این ۷ ماده غذایی را هرگز دو بار گرم نکنید

۳. تخم مرغ

مواد غذایی با پروتئین بالا، مانند تخم مرغ، حاوی مقدار زیادی نیتروژن هستند. این نیتروژن ممکن است در اثر گرم شدن مجدد اکسید شود و باعث سرطان شود. تخم‌مرغ را پس از پختن یا آب‌پز کردن، بلافاصله بخورید.

این ۷ ماده غذایی را هرگز دو بار گرم نکنید

۴. مرغ

گرم کردن دوباره مرغ، ترکیب پروتئینی آن را تغییر می‌دهد و باعث بروز مشکلات گوارشی خواهد شد. اگر قصد دارید غذاهایی متشکل از مرغ، مانند جوجه کباب، را مجدد گرم کنید، باید اطمینان حاصل کنید که کاملا مغزپخت شده باشد و در دمای پایین گرم شود.

این ۷ ماده غذایی را هرگز دو بار گرم نکنید

۵. سیب زمینی

سیب زمینی، منبع غنی ویتامین B۶، پتاسیم و ویتامین C است و گرم کردن مجدد آن احتمال سمی شدن و تولید برخی باکتری‌های ایجادکننده بوتولیسم را در بر دارد. هم‌چنین قرار دادن سیب زمینی پخته‌شده در دمای اتاق نیز تولید باکتری را افزایش می‌دهد. اگر می‌خواهید از رشد باکتری‌ها جلوگیری کنید، بهتر است سیب زمینی پخته‌شده را در یخچال نگهداری کنید.

این ۷ ماده غذایی را هرگز دو بار گرم نکنید

۶. قارچ

توصیه می‌شود غذاهای حاوی قارچ را به محض آماده شدن بخورید و نگذارید چیزی از آن باقی بماند که مجبور به گرم کردن مجدد شوید؛ زیرا قارچ منبعی از پروتئین‌ها و مقادیر زیادی مواد معدنی است که با گرم کردن مجدد، ماهیت این ترکیبات تغییر می‌کند و خوردن آن منجر به مشکلات گوارشی می‌شود. هم‌چنین حرارت دادن دوباره به قارچ، باعث تولید سمومی می‌شود که حاوی نیتروژن اکسیدشده و رادیکال‌های آزاد است.

این ۷ ماده غذایی را هرگز دو بار گرم نکنید

۷. روغن‌های فشرده

یکی از بهترین منابع امگا ۳، روغن‌های فشرده مانند روغن بذر کتان، روغن زیتون و روغن کانولا هستند. چربی امگا ۳ به درجه حرارت بسیار حساس است و در دمای بالای ۴۰ درجه سانتیگراد فاسد می‌شود. بنابراین هرگز روغن فشرده را قبل از مصرف گرم نکنید. حرارت دادن این روغن‌ها سبب آزاد شدن ترکیبات سمی می‌شود.

این ۷ ماده غذایی را هرگز دو بار گرم نکنید

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    کسی تخم مرغ رو دوباره گرم میکنه اون چیزی برای از دست دادن نداره

  • ناشناس

    دقیقا 🤣🤣🤣

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج