رپورتاژ آگهی
ناریجه سفارش انواع غذای شرکتی با طعم خانگی
یک کترینگ حرفهای چه ویژگیهایی دارد؟ چگونه میتوانیم بهترین کترینگ را انتخاب کنیم؟ در این مطلب همراه ما باشید تا با ویژگیهای بهترین کترینگ برای سفارش غذای شرکتی آشنا شوید.
یک کترینگ باتجربه برای سفارش غذای روزانه، از نیازهای اساسی امروزی شرکتها و سازمانهای بزرگ است. اگر کارمندان شما زمان زیادی را برای تهیه ناهار خود صرف میکنند، وقت آن رسیده که با کمک کترینگ ناریجه به استرس آنها پایان دهید.
هیچ چیز مانند یک ناهار سالم با طعم خانگی، کارمندان را پرانرژی و آماده به کار نمیکند. به عنوان یک مدیر موظف هستید به سلامت کارکنان خود اهمیت دهید و از بهترین کترینگها وعدههای ناهار یا شام را تهیه کنید. اما یک کترینگ حرفهای چه ویژگیهایی دارد؟ چگونه میتوانیم بهترین کترینگ را انتخاب کنیم؟
در این مطلب همراه ما باشید تا با ویژگیهای بهترین کترینگ برای سفارش غذای شرکتی آشنا شوید.
ویژگیهای کترینگ ناریجه برای سفارش غذای شرکتی
اگر به دنبال راههایی برای بهبود روحیه و افزایش بهرهوری پرسنل هستید، تهیه غذای روزانه برای کارمندانتان یک پیشنهاد عالی و به صرفه است. سرو غذا در محل کار با تمرکز بر غذاهای مغذی و خوش طعم، یک محیط کاری دلپذیر و لذت بخش ایجاد میکند که منجر به افزایش رضایت شغلی و انگیزه پرسنل میشود. علاوه بر این، تهیه غذا برای کارمندان نشان میدهد که شرکت برای رفاه آنها ارزش قائل است و تمام خدمات رفاهی مورد نیاز را تامین میکند.
به طور کلی، تامین وعدههای غذای روزانه از تهیه غذای ناریجه برای محل کار، مزایای بی شماری را هم برای کارمندان و هم برای کارفرمایان خواهد داشت. از تقویت روحیه و بهرهوری گرفته تا ایجاد تعادل بین کار و زندگی و مقرون به صرفه بودن غذاها، از جمله مزایای استفاده از خدمات این شرکتها برای محیط کار هستند.
ناریجه با ارائه منوی غذاهای سالم و مغذی خود به حفظ هوشیاری و تمرکز پرسنل کمک میکند که در نهایت منجر به افزایش کارایی در محیط کار میشود. هر چه خدمات کترینگ متنوعتر باشد، رضایت و میل کارکنان نسبت به غذا خوردن بیشتر میشود.
یک تیم تهیه غذای حرفهای علاوه بر اینکه طیف گستردهای از غذاها را در منوی خود دارد، وعدههای رژیمی و خاص را نیز در نظر دارد. بهترین سرآشپزها در کترینگ نه تنها غذاهای خوشمزه و خوش طعم درست میکنند، بلکه غذاهایی متناسب با ترجیحات، سبک یا محدودیت رژیم غذایی و آلرژی پرسنل تهیه میکنند. مدیران میتوانند از بین تمام غذاهای سنتی، فرنگی، دسرها، غذاهای رژیمی پیشنهادی، منوی مورد نظر خود را داشته باشند.
علاوه بر منوی متنوع، حفظ سلامت و بهداشت غذاها نیز از جمله دغدغههای شرکت ناریجه است. تمام وعدهها با مواد اولیه درجه یک از معتبرتربن برندها تهیه میشود تا غذایی سالم و تازه به دست پرسنل شرکتها برسد. همچنین، حفظ تمام پروتکلها و محدودیتهای بهداشتی برای ایمنی مواد غذایی همیشه خط مقدم ذهن این کترینگ است. بنابراین، کنترل دما، نگهداری مناسب مواد اولیه، حمل بهداشتی و استاندارد غذاها و تمیزی مناسب محیط کار همیشه رعایت میشود.
یک ویژگی مهم دیگر این کترینگ موفق، ارتباط موثر، احترام و توجه به نیازها و خواستههای واقعی مشتریان است. ناریجه به خواستهها و نیازهای مشتریان گوش میدهد و در طول دوره قرار داد همچنان ارتباط قوی خود را حفظ کرده و به نگرانیها و درخواستهای مدیران شرکت احترام میگذارد.
بهترین کترینگ غذای سازمانی پنلی ساده برای سفارش غذای کارمندان طراحی کرده است. در این سیستم پرسنل غذاهای هفتگی را مشاهده میکنند و بر اساس سلیقه خود بهترین غذای روزانه را انتخاب و رزرو میکنند. سادگی پنل کاربری به کارمندان اجازه میدهد به راحتی و بدون مشکل رزرو را انجام دهند.
برای روزهایی که شرکت یا سازمان رویداد مهم یا مهمانان ویژهای دارد برنامه غذایی ویژهای را در نظر گرفته میشود. کترینگ با خلاقیت و انعطاف بالای خود برای تهیه غذا در این روزهای خاص کاملا آماده است. برای رویدادها یا مهمانیهای خاص وعدههای غذایی درخواستی را ارائه میکند و غذا را تبدیل به عنصر اصلی مهمانی شرکت میکند به طوری که مطمئناً تا مدتها بهترین خاطره مهمانان خواهد شد.
در نهایت، مدیریت زمان و تحویل به موقع نیز از مهارتهای مهم این کترینگ است. تمام افراد تیم ناریجه سعی میکنند غذا در بهترین شرایط و به موقع به دست مشتری برسد. تحویل به موقع غذا و پاسخگو بودن در مقابل مشکلات احتمالی اوج احترام به مشتری است.
مزایای سفارش غذای شرکتی از کترینگها
هر چند سرو غذا در محل کار از مزایای یک شرکت است اما ارائه غذای شرکتی فراتر از تامین خورد و خوراک کارکنان است. در واقع، این فرصتی برای گرد هم آوردن افراد برای داشتن روابط اجتماعی، آشنایی همکاران با یکدیگر، بهبود موثر ارتباطات و استراحت خواهد بود. نشستن با هم در یک فضای مشترک و غذا خوردن با سایر افراد احساس شادابی و روحیه همکاری را تقویت میکند.
با سفارش غذا برای کارکنان خود مطمئن میشوید تمام افراد از غذای کافی و مغذی استفاده میکنند. کارمندانی که زمان پخت و پز ندارند یا رغبتی برای آوردن غذا به محل کار ندارند معمولا از غذاهای فست فودی یا بیسکوئیتها و غذاهای آماده پرکالری استفاده میکنند. این مستقیما بر سلامت جسم و حتی روح آنها تاثیر منفی میگذارد. فضای شاد و پرانرژی محل کار مستلزم سلامت تمام کارمندان است. بنابراین، با تهیه یک وعده غذای گرم و مغذی از شرکت ناریجه نه تنها از سلامت کارکنان خود مطمئن میشوید بلکه محیطی پویا با عملکرد بالا خواهید داشت.
علاوه بر این، با سرو ناهار در شرکت، کارمندان نیازی به بیرون رفتن برای ناهار یا سفارش غذا از اینترنت نخواهند داشت. در نتیجه زمان استراحت و ناهار کنترل میشود و نیازی به زمان استراحت طولانی نخواهد بود. در واقع، بدون غذای شرکتی، کارمندان فرصتی برای استراحت واقعی ندارند و همواره باید دغدغه تهیه غذا داشته باشند. غذای شرکتی به نوبه خود به کارمندان کمک میکند تا زمان خود را به طور مؤثرتری مدیریت کنند و زمان بیشتری برای استراحت داشته باشند. به علاوه، به آنها کمک میکند در پول خود صرفه جویی کنند و استرس تهیه غذا نداشته باشند.
با وجود تمام این مزایا آیا هنوز به فکر سفارش غذای شرکتی از کترینگ نیستید؟ پیشنهاد ما این است اگر به دنبال تامین رفاه و حفظ کارایی و عملکرد کارکنان خود هستید، حتما به تهیه غذای روزانه فکر کنید. کترینگ ناریجه با آخرین فناوریها و خلاقیت بالای خود مفتخر است تهیه و تحویل غذای شرکتی را به بهترین نحو انجام میدهد. این تجربه بالا در تحویل غذا در محل به آسایش فکری مدیران و پرسنل شرکتها کمک زیادی میکند.
سوالات متداول
1.ویژگیهای بهترین کترینگ برای تهیه غذای شرکتی چیست؟
یک کترینگ باید در ارائه منوی درخواستی، تهیه غذاهای سالم و خوشمزه، نگهداری از مواد اولیه، تحویل به موقع غذاها و ارتباط با مشتری کاملا حرفهای باشد.
2. چرا سفارش غذای شرکتی از کترینگ مهم است؟
سفارش غذا برای کارکنان در وقت و هزینه آنها صرفه جویی میکند. همچنین این نشان دهنده اهمیت دادن مدیران به پرسنل است که در نهایت موجب افزایش کارایی و شادابی کارمندان میشود.
3. تهیه غذای شرکتی چه اثری بر روحیه کارکنان دارد؟
یک وعده غذا در میانه روز به پرسنل انرژی میدهد و روحیه آنها را بالا میبرد. همچنین، دور هم غذا خوردن در یک محیط فرصتی برای آشنا شدن با همکاران بوجود میآورد. این موجب افزایش حس شادی و انگیزه در پرسنل میشود.
ارسال نظر