۱۴۲۰۴۵۶
۶۶۶
۶۶۶
پ

تماس تصویری طوطی‌‌ها به کشفی جذاب منجر شد!

محققان دریافتند که طوطی‌ها ترجیح می‌دهند به‌جای تماشای ویدیوهای ازپیش‌ ضبط‌شده، با دیگر پرندگان تماس تصویری زنده داشته باشند.

خبرآنلاین: محققان دریافتند که طوطی‌ها ترجیح می‌دهند به‌جای تماشای ویدیوهای ازپیش‌ ضبط‌شده، با دیگر پرندگان تماس تصویری زنده داشته باشند.

تماس تصویری طوطی‌ها به کشفی جذاب منجر شد/ عکس

طوطی‌ها ذاتاً موجوداتی اجتماعی هستند. وقتی این پرندگان در قفس باشند، معمولاً دیگر مجالی برای ارتباط‌ با دیگر پرندگان نمی‌یابند و این امر می‌تواند برای شادبودن و سلامت آن‌ها مضر باشد. اکنون به‌نظر می‌رسد راهکار این مسئله در برقراری تماس تصویری با طوطی‌های دیگر باشد. محققان دانشگاه گلاسکو اسکاتلند و دانشگاه نورث ایسترن آمریکا دریافتند که طوطی‌ها ترجیح می‌دهند به‌جای تماشای ویدیوهای ازپیش‌ ضبط‌شده، با دیگر پرندگان تماس تصویری زنده داشته باشند.

براساس پژوهش جدید و گزارش دانشگاه گلاسکو، محققان به ۹ نفر که صاحب طوطی بودند تبلت‌هایی مناسب این پرندگان دادند و سپس طی یک دوره شش‌ماهه رفتار طوطی‌ها را بررسی کردند. در طی این زمان، طوطی‌هایی که از طریق چت ویدیویی با یکدیگر تماس داشتند، توانستند در مجموع در ۱۲ تماس مختلف دیگر تا سه ساعت با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. همچنین در این مدت، محققان ویدیوهای از پیش ضبط‌شده را نیز به طوطی‌ها نشان دادند.

تماس تصویری طوطی‌ها با یکدیگر

تماس تصویری طوطی‌ها به کشفی جذاب منجر شد/ عکس

صاحبان این طوطی‌ها گزارش دادند که طوطی‌ها در طول تماس‌های زنده، ظاهراً بیشتر لذت می‌بردند. سپس محققان تعداد تماس‌ها را افزایش دادند تا واکنش طوطی‌ها را بسنجند. در هر جلسه آزمایش، طوطی‌ها اجازه داشتند تا دو تماس برقرار کنند و محققان دریافتند که طوطی‌هایی که تماس‌های زنده داشتند، 46 درصد بیشتر مایل بودند که از فرصت دوم برای برقراری تماس استفاده کنند. اما مواقعی که ویدیوهای از پیش‌ ضبط‌شده تماشا کرده بودند، تمایلی کمتری برای تجربه دوم داشتند.

در مجموع، طوطی‌ها 561 دقیقه به تماس ویدیویی زنده پرداختند، درحالی که فقط 142 دقیقه را برای تماشای ویدیوهای از پیش ضبط‌شده صرف کردند.

محققان می‌گویند که ظاهراً این تماس‌های ویدیویی زنده، زندگی واقعی را برای این پرندگان تداعی می‌کند. درواقع رفتار این طوطی‌ها در هنگام تعامل با یک پرنده زنده دیگر، اغلب منعکس‌کننده رفتارهایی است که آن‌ها با طوطی‌های دیگر در طبیعت انجام می‌دادند.

اگرچه این مطالعه مقیاس بزرگی ندارد، اما محققان می‌گویند که انجام چنین پژوهش‌هایی می‌تواند به پایه‌گذاری نوعی اینترنت برای حیوانات خانگی کمک کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج