چراغ سبز یک تن از مراجع تقلید به تعطیلی روز شنبه
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در جلسه روز یکشنبه به این نتیجه رسیدیم که تعطیلی روز شنبه به مطالبات مردمی و شرایط حفظ روابط اقتصادی خارجی نزدیک تر است.
ایلنا: سیدسلمان ذاکر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درخصوص طرح افزایش تعطیلات آخر هفته، گفت: هدف مهم از این طرح این بود که گامی در جهت تقویت نشاط اجتماعی و خانوادگی برداشته شود، نگاه این بود که با این تعطیلی افراد شاغل بتوانند زمان بیشتری در کنار خانواده سپری کنند و پدران و مادران شاغل سهم و نقش بیشتری در تربیت فرزندان داشته باشند.
وی افزود: این اقدام میتواند نقش مهم و بسزایی در تقویت نهاد خانواده و حضور پررنگ پدر و مادر در تربیت فرزندان داشته باشد و این امر قادر است از آسیبهای اجتماعی فراوانی جلوگیری کند.
ذاکر تصریح کرد: نکته دیگر این است که ما باید در زمان تصمیم گیری مسائل مختلف و جنبه های متعدد موضوع را در نظر بگیریم یکی از موارد همین موضوع ارتباطات اقتصادی و تجاری با جهان است که ما باید به فکر تقویت و گسترش آن باشیم در حالیکه الان با این شرایط اگر پنجشنبهها هم مانند جمعه تعطیل شود، ۴ روز ارتباط ما با دنیا قطع خواهد شد و این اصلا به نفع اقتصاد ما نیست.
وی افزود: با صحبتهایی که روز یکشنبه در کمیسیون اجتماعی داشتیم نتیجه این شد که بخش خصوصی و اتاق بازرگانی نظرشان این است که شنبه تعطیل باشد نه پنجشنبه؛ من فکر میکنم از بعد اقتصادی تعطیلی شنبه و جمعه میتواند گرهگشا باشد که هم اقتصاد و هم نشاط مردم را تامین کند و هم تجار و بازرگانان بتوانند به راحتی فعالیت خود را با دنیا داشته باشند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: در جلسه روز یکشنبه به این نتیجه رسیدیم که تعطیلی روز شنبه به مطالبات مردمی و شرایط حفظ روابط اقتصادی خارجی نزدیک تر است. البته استعلام هایی از مراجع عظام صورت گرفته که فکر میکنم نتیجه مثبت است و تعطیلی شنبه بلامانع است، اتاق بازرگانی هم از زبان آنها استعلام هایی از دفتر رهبری دارند که ان شاءالله بتوانیم به جمعبندی برسیم و بتوانیم بهرهوری را ارتقاء دهیم.
وی تاکید کرد: البته این قانون و تعطیلی ها استثنائاتی هم دارند و دستگاه های خدماتی از شمولیت این قانون مستثنی میشوند و ممکن است بانکها هم یکی از این استثنائات باشند که البته باید ببینیم در صحن علنی یا در زمان تنظیم آیین نامه اجرایی توسط دولت چه اتفاقی رخ خواهد داد.
ذاکر در پاسخ به این سوال که آیا تعطیلات آخر هفته مشمول کارگران هم میشود، گفت: طبیعی است که کارگران باید در تصمیمگیری های اینگونه در اولویت باشند، کارگر در تصمیمات اصل است، اول کارگر بعد کارمند.
وی افزود: این کارگر است که بیشترین آسیب را می بیند، خانواده اش متضرر می شوند، اضافات و کارانه و امتیازات دیگری که لازم است را هم ندارد؛ درنتیجه طبیعتا باید تعطیلی آن ها را درنظر بگیریم.
نظر کاربران
اخه جمعه ها که تعطیل است حال مشکل بین ه شنبه یا شنبه است اگر ه شنبه باشد بهتر است اینطوری اول هفته تعطیلی نداریم.
اگر قراره تعطیل بشه شنبه ها باید بشه
یعنی چی تعطیلی برای همه بابد باشه
همون گزینه جمعه-شنبه برای تعطیلی،مفیدوارزنده ودرراستا،تعامل بااقتصاد جهان هست!!!
با تعطیلی درجامعه نشاط بوجود نمی اید بامهار تورم درجامعه نشاط ایجاد می شود.
مهار تورم کار بزرگی هست که کار اینا نیست و اینا جیب ملت رو نزنند مهار تورم پیشکش شون
الان اقتصاد جهان منتظر ما نشسته که کی قراره با ما وارد معامله بشه
خوب چرا شنبه تعطیل نکنیم که با تیر دو هدف بزنیم هم اقتصاد شکوفا میشود وهم مردم هم به واسطه شکوفايي اقتصاد شکوفا میشوند هم به واسطه تعطیلی. من موافق تعطیلی شنبه ها هستم.اصلا شاید گیر اقتصاد و مردم مريض ما همین باشد.
اگه بانکها بازباشن یعنی هیچ تعطیلی نیست مگه کارمندان بانک جزومردم نیستن ؟
خوب فرد محترم بعد از او یکشنبه میشه اول هفته.مگه فرق میکنه شنبه یا یکشنبه و یا هر روزی را به عنوان اول هفته و شروع کار در نظر گرفت
مگه کارمندان بانک ها خانواده ندارند و یا اینکه یکی از اعضای خانواده بانکی کارمند اداره دیگه باشد این تعطیلی ها بدرد نمیخواد که خانواده باهم در یک روز یا دو روز تعطیل باهم باشند
تو دنیا وهمون آمریکا که شما بهش میگید شیطان که ابر قدرت دنیاست. ازدوشنبه تا جمعه از ساعت 8الی 5عصر کار میکنن وشنبه یکشنبه تعطیل هستن. مال ما میخوان کار نکنن تعطیل هم. باشن. 2ساعت هم کار مفید در روز انجام نمیدن. اگر کار میکردن روزگارمون این طور نبود. انجام کارها هم بدون زیر میزی ورو میزی انجام نمیگیره. اصلا لازم نیست برید اداره جات. کار چاق کن ها فعالن
اگه ما پنجشنبه و جمعه رو تعطیل کنیم و خارجیها شنبه و یکشنبه رو فقط سه روز کاری میمونه. حالا اگه خواستید پنجشنبهها رو قرمز کنید.
دو سال شد
عوض این حرف ها فکری به حال فقر وگرانی کنید ، جوان ها از بی پولی و گرانی نمیتوانند تشکیل خانواده بدهند. زندگی کردن سخت ودشوار شده به خاطر فقر و رکود و تورم و بی ارزشی پول ونبود حمایت واقعی از مردم . نبود کار ودست مزدهای پایین ؛اولویت ها و واجبات این ها هستن که مدت هاست رها شده ....