خبر خوب برای وراث جامانده از سود سهام عدالت
خبر خوب اینکه وراث جامانده از دریافت سود سهام عدالت متوفیان در مرحله دوم واریز سود در اسفندماه سال گذشته، تمام سود معوقه سالهای گذشته را به شرط سجامی شدن در مرحله سوم واریز سود سهام عدالت در خردادماه دریافت میکنند.
آرمان ملی: خبر خوب اینکه وراث جامانده از دریافت سود سهام عدالت متوفیان در مرحله دوم واریز سود در اسفندماه سال گذشته، تمام سود معوقه سالهای گذشته را به شرط سجامی شدن در مرحله سوم واریز سود سهام عدالت در خردادماه دریافت میکنند.
سود سهام عدالت 1401 در مرحله دوم بیست و چهارم اسفند ماه سال گذشته در مبالغ 466 هزار تومان تا 906 هزار تومان به حساب 44 میلیون نفر دارنده این سهام واریز شد. امسال وراث سهام عدالت متوفیان هم سود دریافت کردند و به اندازه سهم خود و میزان سبد سهام عدالت متوفی، سود اعلام شده برای آنها واریز شد.
ایلنا نوشت: در این میان برخی از وراث نتوانستند سود سهام عدالت متوفی را دریافت کنند که در این باره ابهاماتی به وجود آمد. طبق پیگیریها از شرکت سپرده گذاری مرکزی، وراثی که در مرحله دوم توانستند سود سهام عدالت متوفی خود را دریافت کنند که سجامی شده بودند و تنها انتقال سهام به افراد کافی نیست.
وراثی که سجامی شده بودند پس از تکمیل فرایند انتقال سهام، اسفندماه سال گذشته سود سهام را دریافت کردند و آنهایی که هرچند انتقال سهام برای آنها انجام شده اما سجامی نشدهاند از دریافت سود مرحله دوم جا ماندهاند. چراکه برای واریز سود نیاز به کد بورسی است و تا زمانی که سجامی نشده باشند کد بورسی نخواهند داشت و اساسا اطلاعات بانکی ورثه در اختیار شرکت سپرده گذاری مرکزی وجود ندارد که بتواند سود سهام عدالت را برای آنها واریز کنند.
بنابراین سود سهام عدالت متوفی برای ورثهای واریز شد که تا 17 اسفند ماه سال گذشته پروسه انتقال سهام را تکمیل کرده و سجامی شده بودند و ورثهای که پس از 17 اسفندماه 1402 این نسبت به تکمیل این فرایند اقدام کردند از دریافت سود سهام عدالت متوفی جا ماندند.
اما خبر خوب اینکه وراث جامانده از دریافت سود سهام عدالت متوفیان، تمام سود معوقه سالهای گذشته را به شرط سجامی شدن در مرحله سوم واریز سود سهام عدالت در خردادماه دریافت میکنند.
ورثه میتوانند با مراجعه به 4 بانک ملت، ملی، پارسیان و تجارت و همچنین دفاتر کارگزاریها و ارایه مدارک تمام مشمولان ارث و برگه انحصار وراثت، انتقال سهام عدالت را ثبت کنند و شرکت سپرده گذاری مرکزی تقسیم دارایی را انجام میدهد. لازم به ذکر است که مراجعه تنها یک نفر از ورثه برای تکمیل پروسه انتقال سهام کافی است البته باید تمام مدارک ورثه را برای ارایه به همراه داشته باشد تا اطمینان حاصل شود که سایر وراث به انتقال سهام رضایت دارند حتی آنهایی که سهمی در سود ندارند.
ورثه اگر تا خردادماه نسبت به تکمیل فرایند انتقال سهام و سجامی شدن اقدام کنند میتوانند سبد پرتفویی خود را مشاهده کنند اینکه چه میزان سود در سبد سهام عدالت دارند و همچنین در مرحله سوم واریز هم امکان واریز سود برای آنها وجود دارد.
تقسیم سهام عدالت بین وراث براساس اطلاعات برگه انحصار وراثت و وصیتنامه متوفی انجام میشود و سپرده گذاری مرکزی و سایر نهادها در این باره دخل و تصرفی ندارند.
نظر کاربران
همش دروغه