طرز تهیه بامیه ترد و خوشمزه به روش بازاری در منزل
بامیه یک شیرینی شربت دار است که ما ایرانی ها در ماه مبارک رمضان سر سفره های افطار و سحر می گذاریم در تاریخ ناصری از بامیه هم نام برده شده است.
سلام دنیا: بامیه یک شیرینی شربت دار است که ما ایرانی ها در ماه مبارک رمضان سر سفره های افطار و سحر می گذاریم در تاریخ ناصری از بامیه هم نام برده شده است. بامیه شیرینی محبوب و خوشمزه چیزی نظیر ۱۵۰ سال در کشور ما قدمت دارد. در آن زمان در شهر هایی که خرما کشت نمی شده و یا امکان انتقال خرما به آنجا وجود نداشته از این قبیل شیرینی استفاده می شده است. در بخش آشپزی وب سایت سلام دنیا قصد داریم تا طرز تهیه بامیه خانگی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای بامیه
آرد | ۱ پیمانه |
آب | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
کره | ۵۰ گرم |
وانیل | ۱/۲ قاشق چایخوری |
عسل | ۱ قاشق |
مواد لازم برای شربت بامیه | ---- |
شکر | ۲ پیمانه |
آب | ۱ پیمانه |
گلاب | ۱/۲ پیمانه |
زعفران | ۲ قاشق غذا خوری |
آبلیمو | ۱ قاشق |
روغن | به میزان لازم |
دستور پخت بامیه
طرز تهیه شربت بامیه
ابتدا آب و شکر را داخل ظرفی ریخته و بعد روی حرارت می گذاریم شکر که آب شد و شربت شفافی حاصل شد گلاب، آبلیمو و زعفران را به آن افزوده و نهایتا 5 تا 6 دقیقه قوام آمدن شربت زمان می برد.
طرز تهیه بامیه (مرحله اول)
آب و کره را روی حرارت گذاشته و زمانی که از اطراف ظرف جوشیدن آب مشخص شد آرد را اضافه می کنیم با دقت و حوصله طوری که گلوله نشود 4 دقیقه خمیر را می پزیم.
آماده سازی خمیر بامیه (مرحله دوم)
خمیر را که روی حرارت پختیم و کاملا خنک شد حالا دانه دانه تخم مرغ را اضافه کرده و با همزن برقی می زنیم تا خمیری صاف و یکدست بدست آید. در این زمان عسل و وانیل را هم اضافه می کنیم. خمیر آماده شده را داخل قیف با ماسوره دلخواه ریخته و آماده می کنیم.
سرخ کردن بامیه ها (مرحله سوم)
داخل ظرف گود و کوچکی کمی تا نیمه روغن می ریزیم و خمیر را داخل روغن ریخته و در سایز دلخواه با قیچی آشپزخانه برش می دهیم و اجازه می دهیم با شعله ملایم مغز پخت و طلایی شود. سپس از روغن خارج کرده داخل شربت سرد ریخته و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافی آن بچکد. در نهایت در ظرف سرو قرار داده با خلال پسته و بادام تزیین می کنیم.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه بامیه ترد و خوشمزه خانگی
- زمانی آرد را داخل آب و کره ریختیم و به شکل خمیری در آمد حتما باید ۴ دقیقه با حرارت ملایم پخته شود وگرنه بعد از سرخ کردن بامیه داخل آن نرم می ماند.
- توجه کنید زمان شربت دادن بامیه باید بامیه و شربت یکی سرد و دیگری گرم باشد وگرنه بامیه نرم می شود.
- بعد از در آوردن از شربت حتما داخل صافی گذاشته تا شربت اضافی آن جدا شود.
ارسال نظر