۱۳۹۹۵۸۱
۳۰۲۰
۳۰۲۰
پ

طرز تهیه املت شاپوری، صبحانه‌ای از رشت

املت یکی از بهترین پیشنهاد‌ها برای یک صبحانه خوشمزه و مقوی است.

فرارو: املت یکی از بهترین پیشنهاد‌ها برای یک صبحانه خوشمزه و مقوی است.

1926157_785

در این مقاله به شما طرز تهیه املت شاپوری که یک صبحانه رشتی است را آموزش می‌دهیم:

مواد لازم برای تهیه املت شاپوری

تخم مرغ: ۲ عدد

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

روغن زیتون: به مقدار لازم

آب نارنج: به میزان دلخواه

خوراک لوبیا: یک کاسه

طرز تهیه املت شاپوری

ابتدا روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا روغن داغ شود. رب گوجه فرنگی را داخل روغن داغ بریزید و خیلی سریع هم بزنید تا رب نسوزد. حدود یک دقیقه رب را هم بزنید.

تخم مرغ‌ها را داخل ماهیتابه بشکنید. توجه داشته باشید که زرده تخم مرغ را هم نزنید و فقط سفیده‌های تخم مرغ را با رب هم بزنید تا خوب مخلوط شود و شکل املت به خود بگیرد و زرده‌ها درسته باقی بماند.

املت داخل ماهیتابه را کنار بزنید و کمی جا باز کنید و سپس خوراک لوبیا را به آن اضافه کنید. همچنین می‌توانید املت را وسط ماهیتابه جمع کنید و خوراک لوبیا را اطراف املت بریزید.

در این مرحله نمک و فلفل سیاه را روی املت و خوراک لوبیا بپاشید.

حالا املت لوبیا شاپوری شما آماده است و می‌توانید آن با نان بربری تازه و یک استکان چای تازه دم لاهیجان میل کنید.

پیشنهاد ویژه: در صورتی که به طعم روغن زیتون علاقه دارید، می‌توانید یک قاشق روغن زیتون و یک قاشق آب نارنج روی خوراک لوبیا بریزید و اجاق گاز را خاموش کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج