۱۳۹۹۲۴
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

بحث بازگشت دانشجویان ستاره دار در مجلس

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس٬ از حضور وزیر اطلاعات در کمیسیون متبوعش برای ارایه توضیحاتی درباره انتصابات صورت گرفته در حوزه وزارتی وزارت علوم و برخی از دانشگاه‌ها خبر داد.

خبرگزاری خانه ملت: قاسم جعفری، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در تشریح جزییات جلسه امروز یک‌شنبه(۳۰ شهریور) این کمیسیون گفت: وزیر اطلاعات امروز مهمان کمیسیون آموزش مجلس برای ارایه توضیحاتی در خصوص دغدغه‌های نمایندگان درباره انتصاباتی صورت گرفته در حوزه وزارتی وزارت علوم و برخی از دانشگاه‌ها بود.

نماینده مردم بجنورد٬ مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی٬ با یادآوری طرح موضوع بازگشت برخی از دانشجویان موسوم به دانشجویان ستاره‌دار به دانشگاه در جلسه امروز با حضور وزیر اطلاعات در کمیسیون آموزش مجلس٬ افزود: نمایندگان در حضور وزیر اطلاعات مصادیقی از ورود این دانشجویان مطرح کردند که دغدغه مقام معظم رهبری نیز بوده است و ایشان در این‌خصوص تاکیدات بسیاری داشتند.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص تاکید بر مرزبندی فتنه که در آخرین دیدار ایشان با هیات دولت مطرح شد٬ تصریح کرد: با حضور وزیر اطلاعات بحث‌هایی در خصوص اینکه آیا شاخص‌ها درخصوص کسانی که دوباره به محیط دانشگاه بازگشته‌اند رعایت می‌شود یا خیر مطرح شد.

جعفری گفت: وزیر اطلاعات رویه جاری در وزارت اطلاعات را توضیح داد و درخصوص مصادیق دانشجویان ستاره‌دار بازگشته به تحصیل نیز قرار شد اگر مواردی وجود دارد نام برده شده و دقیقاً مشخص شود علت قبولی یا رد آنها چیست.

وی در تشریح جزییات دستور کار دیگر کمیسیون آموزش مجلس٬ گفت: میهمان دیگر این کمیسیون حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بودند.

جعفری ادامه داد: بحث افزایش پذیرش دانشجویان مقطع دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی با حضور رئیس این دانشگاه در کمیسیون آموزش مجلس مورد بررسی قرار گرفت و دغدغه نمایندگان درخصوص افزایش این حجم برای تحصیلات تکمیلی که تبعات بی‌شماری در بردارد مطرح شد.

این نماینده مردم در مجلس نهم٬ با یادآوری سوالات مطرح شده از سوی نمایندگان از میرزاده در خصوص چرایی افزایش پذیرش تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌ آزاد اسلامی٬ افزود: در این نشست از میرزاده پرسیده شد که آیا ما به همین نسبت برای افراد پذیرش شده استاد داریم؟ آیا امکانات آموزشی، کارگاهی، آموزشگاهی به اندازه این افراد وجود دارد؟

وی ادامه داد: با توجه به اینکه مقطع دکتری، مقطع مهم و تحقیقاتی به شمار می‌رود، افزیش پذیرش دکتری در این دانشگاه از طرفی تبعات دیگری نیز دارد و با انتظاراتی که در آنها شکل می‌گیرد، توقع برای پیدا کردن شغل مناسب را نیز در فارق‌التحصیلان باید در نظر داشته باشیم.

جعفری با یادآوری توضیحات میرزاده در این باره گفت: مسئولان دانشگاه آزاد نیز توضیحاتی داشتند از جمله اینکه ما خیلی افزایش پذیرش در مقطع دکتری نداشتیم و آنچه که تاکنون غیررسمی گرفته می‌شد امسال به صورت رسمی شده است.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دغدغه‌ای که دوستان ما در کمیسیون آموزش داشتند این بود که دانشگاه آزاد باید نظارت‌پذیری پیشه کند و در چارچوب اهداف و مصوبات سیاست‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی، منویات رهبر انقلاب و همچنین اختیارات قانونی هیات امنا حرکت کند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج