کالباس سالم رو با این روش خودت درست کن
طرز تهیه کالباس لیوانی را به مشا آموزش داده ایم.
رکنا: طرز تهیه کالباس لیوانی را به مشا آموزش داده ایم.
کالباس بدون تخم مرغ، بدون شیرخشک، بدون کاور و در قابلمه درست کنیم؟ برای تهیه کالباس به شرح فیلم عمل کنید.
مواد لازم
سینه مرغ بزرگ یک عدد (مخلوط سینه و ران هم خوبه)
آرد 2 قاشق غذاخوری
سس کچاپ یک قاشق غذاخوری
سس خردل یک قاشق غذاخوری
روغن 3 قاشق غذاخوری
یخ 5 قطعه
ادویه ها
نمک یک قاشق مرباخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز 1/2 قاشق چای خوری
پاپریکا یک قاشق چای خوری
دارچین 1/2 قاشق چای خوری
تخم گشنیز 1/2 قاشق چای خوری
آویشن 1/2 قاشق چای خوری
پودر سیر یک قاشق چای خوری
پودر پیاز یک قاشق چای خوری
(هرکدام از ادویه ها را که در دسترس ندارید حذف کنید)
طرز تهیه
مرغ، آرد، روغن، ادویه ها، سس خردل و سس کچاپ را در خردکن بریزید تا حالت خمیری پیدا کند.
یخ را هم اضافه کنید و بگذارید خوب مخلوط شود.
برای اینکه موقع برش دادن کالباس خوشگل تر باشد قارچ تفت داده و هویج پخته شده را به دلخواه اضافه کنید.
2 تا لیوان را چرب کنید
مواد را در لیوان بریزید و خوب فشرده کنید.
رویش کاغذ روغنی بگذارید و در لیوان را با فویل بپوشانید.
لیوان ها را داخل قابلمه آب بگذارید به طوری که تا نصف لیوان آب باشد.
روی حرارت بگذارید و وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید.
2 ساعت بگذارید بماند و بعد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
کالباس را از لیوان خارج کنید.
وقتی خنک شد در ظرف دردار بگذارید و چند ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد نوش جان کنید.
ارسال نظر