لحظه هولناک ریزش تونل کبیرکوه
مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام با بیان اینکه ۱۰۰ متر از یک گالری در مسیر تونل کبیرکوه تخریب شده است، گفت: کار ریزش برداری در اسرع وقت آغاز می شود و این حادثه آسیبی به تونلهای اصلی کبیرکوه وارد نکرده است.
ایرنا: مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام با بیان اینکه ۱۰۰ متر از یک گالری در مسیر تونل کبیرکوه تخریب شده است، گفت: کار ریزش برداری در اسرع وقت آغاز می شود و این حادثه آسیبی به تونلهای اصلی کبیرکوه وارد نکرده است.
"فرشاد دوستی"اظهار کرد: در مسیر جاده دسترسی به تونل کبیرکوه از سمت شهرستان درهشهر، بر اثر رانش کوه و ریزش سنگهای بزرگ، بخشی از یک گالری" تونل مصنوعی" دچار تخریب شده است.
وی با بیان اینکه این گالری به طول حدودی ۲۰۰ متر در مسیر جاده دسترسی به تونلهای اصلی و فرعی کبیرکوه برای جلوگیری از ریزش و رانش کوه احداث شده است، تصریح کرد: این موضوع خللی در کار اجرایی تونل کبیرکوه ایجاد نخواهد کرد و در اسرع وقت کار ریزش برداری و تخلیه محل انجام خواهد شد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام با تاکید بر اینکه بعد از کار ریزش برداری، کار تقویت سازه و تعمیر گالری انجام خواهد شد، گفت: در این حادثه خوشبختانه به افراد و کارگران حاضر و در حال انجام کار پروژه تونل کبیرکوه آسیبی وارد نشده است.
گالری به اصطلاح راه و شهرسازی به تونلهای مصنوعی بتونی گفته میشود که در مسیرهای کوهستانی برای جلوگیری از آسیبهای ناشی از ریزش کوه ایجاد می شود.
تونل کبیرکوه پروژهای است که در سال ۱۳۸۹ برای زدودن بخشی از محرومیت استان ایلام آغاز شد، این تونل یکی از بزرگترین تونل در دست احداث کشور است.
تونل کبیرکوه در مجموع ۶ هزار و ۳۰۰ متر بوده که شامل یک تونل به طول چهار هزار و ۸۰۰ متر و همچنین هشت تونل کوچک به طول یک هزار و ۵۰۰ متر است.
همچنین در مجموع ۹ رشته تونل و گالری(تونل مصنوعی) به طول بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ متر در این مسیر احداث شده است.
احداث این تونل شهرهای جنوب ایلام را ۷۰ کیلومتر به مرکز استان و کشور نزدیکتر و باعث حذف ۳۰۰ پیچ خطرناک و ۲۰ کیلومتر گردنه سختگذر کبیرکوه میشود.
ارسال نظر