چند درصد پزشکان زیرمیزی میگیرند؟
طبق بررسیها، تنها ۱۶ درصد پزشکان کشور با توجه به رشته و تخصص خود امکان گرفتن زیرمیزی را دارند که قطعا عمدهٔ این عزیزان چنین اقدامی نمیکنند، اما در صدا و سیما و در فضای مجازی این فرهنگ رواج یافته که اغلب پزشکان زیرمیزی بگیر هستند، در حالی که اصلا ۸۴ درصد پزشکان از این موقعیت برخوردار نیستند.
عصر ایران: طبق بررسیها، تنها ۱۶ درصد پزشکان کشور با توجه به رشته و تخصص خود امکان گرفتن زیرمیزی را دارند که قطعا عمدهٔ این عزیزان چنین اقدامی نمیکنند، اما در صدا و سیما و در فضای مجازی این فرهنگ رواج یافته که اغلب پزشکان زیرمیزی بگیر هستند، در حالی که اصلا ۸۴ درصد پزشکان از این موقعیت برخوردار نیستند؛ روانپزشکان یا متخصصان کودک یا متخصصان غدددرون ریز و و و ...، نمیتوانند از بیمار چیزی به نام زیرمیزی دریافت کنند.
دبیر کمیسیون آموزش دیده بان شفافیت و عدالت با بیان اینکه فقط در رشتههای خاصی از جمله جراحی ها، امکان دریافت زیرمیزی وجود دارد گفت: وقتی در جامعه جا میافتد که پزشکان زیرمیزی بگیر هستند، فشار اجتماعی به آنها وارد میشود و تشویق به مهاجرت میشوند.
هامون سبطی دبیر کمیسیون آموزش دیده بان شفافیت و عدالت در گفتوگو با فارس اظهار داشت: طبق بررسیها، تنها ۱۶ درصد پزشکان کشور با توجه به رشته و تخصص خود امکان گرفتن زیرمیزی را دارند که قطعا عمدهٔ این عزیزان چنین اقدامی نمی کنند، اما در صدا و سیما و در فضای مجازی این فرهنگ رواج یافته که اغلب پزشکان زیرمیزی بگیر هستند، در حالی که اصلا ۸۴ درصد پزشکان از این موقعیت برخوردار نیستند؛ روانپزشکان یا متخصصان کودک یا متخصصان غدددرون ریز و و و ...، نمیتوانند از بیمار چیزی به نام زیرمیزی دریافت کنند.
وی گفت: فقط در رشتههای خاصی از جمله جراحی ها، این چنینی امکانی وجود دارد اما وقتی در جامعه جا میافتد که پزشکان زیرمیزی بگیر هستند، فشار اجتماعی به آنها وارد میشود و تشویق به مهاجرت میشوند؛ بنابراین، بیش از ۹۰ درصد پزشکانی که بعضا درآمد کافی هم ندارند در آتش تعداد معدود پزشک متخلفٍ زیررمیزی بگیر میسوزند. واقعیت این است که تخلفات در مشاغل حساس دیگر نیز وجود دارد اما چرا آنها بزرگنمایی نمیشود بلکه فقط عدهای به دنبال تخریب جایگاه پزشکان و کادر پزشکی هستند.
دبیر کمیسیون آموزش دیده بان شفافیت و عدالت ادامه داد: اگرچه حتی یک مورد تخلف در جامعه پزشکی هم ناروا و نپذیرفتنی است اما نباید فراموش کنیم که کادر بهداشت و درمان در دوران کرونا چگونه از جسم و جان خود مایه گذاشتند. درواقع حالا پس از فروکش کردن همه گیری کووید، حلقه فاسد و نفوذی که قصد دارد پزشکی ایران را که از نهادهای مولد کشور است، نابود کند، دوباره در حال جوسازی برای جلوگیری از ترمیم شدن نگاه مردم به کادر درمان است. شک نیست که این موضوع برای آینده کشور خطرناک است.
نظر کاربران
تو شهر من اهواز بیشتر دکترای که جراحی میکنن زیر میزی میگرن عمل سنگ کلیه دارم هر دکتری که رفتم زیر میزی میخواد اونم بیست میلیون به بالا
صد درصد
اخیراشنیدم یکی ازدوستان برای جراحی
مادرش توتبریز دکترهاشم زاده مبلغ
دویست میلیون شمش طلا یا دلار باید
به رابط دکتر که بعدامعرفی میکنه
پرداخت کنه
به تنها جراح عمومی خرمشهر
مراجعه کنید ببینید چه خبره
تقریبا 90 درصدشون.پول نقد و کارت به کارتم هست واسه فرار مالیاتی.تقریبا همشون کاسب شدن.البته که بعضیاشون واقعا شریفن.
برای گرفتن نوبت فقط برای ویزیت زیر میزی به منشی ندی به دروغ میگن نوبت تا ۳ ماه بعد . تا برسه برای عمل حراحی
داداش مشکل همان۱۶٪ است عین اینکه میگن ۹۸٪ داروها در داخل تولید میشه وفقط دو درصدوارداتی است حال انکه اینجا هم دودرصد از۹۸٪ هم بیشتر است
وقتی میری دکترنفر۳۲ هستی
یعنی چه
چند دقیقه میتونه آزمایش بخونه به حرفت گوش بده ونسخه بنویسه
وقت دزدی ازبیمار
اسمش رومیزی هست
تا برسیم زیر میزی
چراواقعیت روپنهان میکنین.۷۰درصدشایدهم بیشتراین عمل زشت وکارحرام یعنی زیرمیزی رومیگیرن.
۹۰٪ دکترها زیر میزی میگیرند، دقیقا"" خود وزارت بهداشت هم در جریانه. بهونشون هم اینه که بیمه پولشونونمیده.