۱۰ راهکار نشست پاریس برای مقابله با داعش
شرکت کنندگان در نشست امنیت و صلح عراق در پایتخت فرانسه ضمن حمایت کامل از دولت عراق بر حمایت از این کشور در جنگ علیه تروریسم تاکید کردند.
۱-به دعوت رئیس جمهوری فرانسه و رئیس جهوری عراق نشست بین المللی صلح و امنیت در عراق امروز در پاریس برگزار شد.
۲-شرکت کنندگان در این نشست شامل آلمان، عربستان، بحرین، بلژیک، کانادا، چین، دانمارک، مصر، امارت، اسپانیا، آمریکا، فرانسه، عراق، ایتالیا، ژاپن، اردن، کویت، لبنان عمان، هلند، قطر، نروژ، جمهوری چک، انگلیس، روسیه، ترکیه، اتحادیه عرب، سازمان ملل و اتحادیه اروپا بر ضرورت یکپارچگی و تمامیت ارضی عراق تاکید و از دولت جدید تمجید کردند.
شرکت کنندگان از حاکمیت قانون، تقویت وحدت ملی، تحقق عادلانه همه طیفها، برابری میان شهروندان، اتخاذ همه تدابیر ضروری و فعال برای جنگ با داعش و گروههای تروریستی که خطری برای عراق است حمایت کردند.
۳-شرکت کنندگان در نشست پاریس داعش را خطری برای عراق و جامعه جهانی دانستند و جنایات این گروهک را علیه غیرنظامیان از جمله اقلیت ها محکوم کردند و این جنایات را ضد بشری دانستند و بر مجازات این جنایات تاکید کردند و حامی تحقیقات کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل در این باره هستند.
۴-پایان دادن به حضور داعش در عراق ضروری است و از همین رو از دولت جدید عراق در جنگ علیه داعش کمک های نظامی می شود و با ابزارهای ضروری حمایت می شود. این به شرط احترام به قانون بین المللی و سلامت غیرنظامیان است.
۵-شرکت کنندگان بر عزم خود برای اجرای مصوبات شورای امنیت سازمان ملل در جنگ علیه تروریسم به ویژه قطعنامه ۲۱۷۰ تاکید کردند و اینکه مایل به اجرای صحیح این قطعنامه هستند و تدابیر لازم را برای تحقق اهداف تصویب این قطعنامه به عمل می آورند. شرکت کنندگان بر ضرورت اتخاذ گامهای محکم برای ریشه کنی داعش تاکید کردند.
۶-شرکای بین المللی حمایت خود را از دولت عراق و ضرورت حمایت از خواسته های ملت عراق برای احترام به حقوق بشر، در راستای قانون اساسی، حقوق اقلیم ها و وحدت کشور اعلام می کنند.
۷-نقش سازمان ملل در عراق به ویژه هماهنگی کمکهای بین المللی با دولت عراق قابل تجدید است. اتحادیه عرب و اتحادیه اروپا شرکای استراتژیک برای عراق در مدت طولانی هستند.
۸-شرکت کنندگان بر ادامه تلاشها و تقویت آنها مطابق تحولات میدانی در زمینه کمکهای بشردوستانه به دولت و مقامات محلی با هدف کمک به پذیرایی از آوارگان و کمک به آنها برای بازگشت سالم به خانه و کاشانه شان تاکید کردند.
۹-شرکای بین المللی بر آمادگی خود برای کمک به عراق در زمینه بازسازی با هدف توسعه عادلانه برای همه مناطق به ویژه ارائه تجارب، مهارتها و حمایت مالی لازم تاکید کردند.
۱۰شرکای بین المللی بر ضرورت اجرای مصوبات کنفرانس پاریس و پیگیری آن به ویژه در چارچوب سازمان ملل تاکید کردند.
ارسال نظر