۱۳۸۲۶۴۱
۱۰۵
۱۰۵
پ

تاثیرات منفی ترافیک بر سلامت‌ روان

هیچ فردی نمی‌خواهد در ترافیک گیر کند. تحقیقات مختلف نشان می‌دهد ترافیک می‌تواند برای سلامت ما مضر باشد

خراسان: هیچ فردی نمی‌خواهد در ترافیک گیر کند. تحقیقات مختلف نشان می‌دهد ترافیک می‌تواند برای سلامت ما مضر باشد. رفت‌وآمدهای طولانی روزانه به دلیل کاهش زمان فعالیت بدنی می‌تواند آثار بدی بر سلامت جسمی هم داشته باشد. علاوه بر این، محققان کره‌ای در مطالعه‌ای بزرگ از ارتباط بین ماندن در ترافیک و به‌تبع آن طولانی‌شدن زمان تردد و بیماری‌های مرتبط با سلامت روان از جمله افسردگی خبر می‌دهند. مطالعه جدیدی که روی بیش از ۲۳ هزار نفر انجام شده، نشان می‌دهد که شهروندان کره‌جنوبی که روزانه بیش از یک ساعت در رفت‌و‌آمد هستند، ۱۶ درصد بیشتر از کسانی که کمتر از ۳۰ دقیقه رفت‌و‌آمد دارند، علایم افسردگی را تجربه می‌کنند.

پژوهشی روی ۲۳ هزار نفر

«دونگ ووک لی»، محقق بهداشت عمومی دانشگاه «اینها» در کره جنوبی و همکارانش داده‌های مربوط به بیش از 23 هزار نفر را بررسی کردند. شرکت‌کنندگان این مطالعه در یک نظرسنجی به پرسش‌هایی بر اساس شاخص رفاهی سازمان جهانی بهداشت پاسخ دادند. نتیجه این نظرسنجی نشان می‌داد که میانگین زمان رفت‌و‌آمد روزانه 47 دقیقه است. بنابراین اگر فردی 5 روز در هفته کار کند، یعنی تقریباً 4 ساعت در هفته در رفت‌وآمد خواهد بود. در عین حال، یک‌چهارم شرکت‌کنندگان از مجموع 23415‌ پاسخ‌دهنده، گزارش کردند که علایم افسردگی را تجربه کرده‌اند. اگرچه این مطالعه علت و معلولی را نشان نمی‌دهد، اما ارتباط بین رفت‌وآمدهای طولانی و ضعف سلامت روان را در میان مردان مجردی که بیش از 52 ساعت در هفته کار می‌کنند و بچه هم ندارند، به‌خوبی نشان می‌دهد. در میان زنان، رابطه بین زمان طولانی رفت‌وآمد و بروز علایم افسردگی در بین قشر کم‌درآمد و آن‌هایی که دارای فرزند بودند، بیشتر خود را نشان می‌داد.

ترافیک سنگین و بالاترین نرخ افسردگی

کره جنوبی ظاهراً سنگین‌ترین ترافیک‌ها و طولانی‌ترین زمان رفت‌و‌آمد را دارد و بالاترین نرخ افسردگی را در میان کشورهای عضو OECD به خود اختصاص داده است. با این ‌حال، تحقیقات کمی بین کشورهای آسیایی درباره تاثیر سفرهای طولانی مدت روی سلامت روان انجام شده است. سن، ساعت کار هفتگی، درآمد، شغل و نوع شغل ازجمله عواملی هستند که می‌توانند بر سلامت روان افراد تاثیر بگذارند. داده‌های این نظرسنجی ملی در کره‌جنوبی، روش‌های حمل‌ونقلی را که مسافران استفاده می‌کنند، مشخص نکرده است. با ‌این‌ حال، مطالعه انجام شده در سال 2018 روی حدود 4500 شرکت‌کننده در بریتانیا نشان می‌دهد تغییر روش تردد مثلاً دوچرخه‌سواری یا پیاده‌روی می‌تواند سلامت روان را تقویت کند

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج