۱۳۷۸۶۶۳
۲۸۹۹۸
۲۸۹۹۸
پ

صحبت‌های محسنی‌اژه‌ای درباره برخورد با فساد

محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه در نشست هم اندیشی قوه قضائیه با نهادهای علمی و پژوهشی کشور گفت: باید مرجع تشخیص فساد از تخلف، بصورت واضح مشخص شود.

اقتصاد آنلاین: محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه در نشست هم اندیشی قوه قضائیه با نهادهای علمی و پژوهشی کشور گفت: باید مرجع تشخیص فساد از تخلف، بصورت واضح مشخص شود؛ چنانچه مرجع تشخیص برخی از این امور، به طور قطع قوه قضاییه است، خب طبیعتاً باید تمکین صورت گیرد و وقتی قوه احکامی را در این حوزه صادر می‌کند، دیگر نباید صدای فریاد عده‌ای بلند شود.

پخش-نشدن-ویدئو

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج