۱۳۷۸۴۶۸
۴ نظر
۲۷۴
۴ نظر
۲۷۴
پ

کیهان: فساد در کشور سیستماتیک نیست

روزنامه کیهان نوشت: در جواب کسانی که می‌گویند در کشور فساد سیستمی وجود دارد عرض می‌کنم فساد اگر در جمهوری اسلامی سیستماتیک بود کسی نمی‌توانست پرونده‌های فساد اقتصادی و سیاسی و... را افشا بکند و این پرونده‌ها در مسیر رسیدگی قرار بگیرد. لباس سفید و تمیز است که آلودگی را خوب نشان می‌دهد.

برترین‌ها: روزنامه کیهان مدعی شده چون دامن جمهوری اسلامی از فساد پاک و تمیز است فساد چای دبش به چشم آمده است!

431699

کیهان در این باره نوشت: در جواب کسانی که می‌گویند در کشور فساد سیستمی وجود دارد عرض می‌کنم فساد اگر در جمهوری اسلامی سیستماتیک بود کسی نمی‌توانست پرونده‌های فساد اقتصادی و سیاسی و... را افشا بکند و این پرونده‌ها در مسیر رسیدگی قرار بگیرد. لباس سفید و تمیز است که آلودگی را خوب نشان می‌دهد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    جوک قرن .

  • ناشناس

    زوزمره شده. عادی شده. کی به کیه

  • ناشناس

    توهم زده

  • ناشناس

    دقیقابرعکس اعلام کردی البته شمااهل شفاف،سازی نیستید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج