در کشورهای مختلف دنیا خانه های مردم چه شکل و شمایلی دارد؟
در فیلم ها یا مجلات اغلب، خانه هایی زیبا با دکوراسیون شیک می بینیم و طراحی آن ها را تحسین می کنیم.
روزیاتو: در فیلم ها یا مجلات اغلب، خانه هایی زیبا با دکوراسیون شیک می بینیم و طراحی آن ها را تحسین می کنیم. رسانه ها باعث شکل گیری تصوری کلی از محل زندگی مردم نقاط مختلف دنیا در ذهن ما شده اند، اما چیزی که در فیلم ها و مجلات می بینیم می تواند با واقعیت امر بسیار متفاوت باشد.
در ادامه می خواهیم ببینیم خانه های مردم در کشورهای مختلف دنیا معمولاً چه شکل و شمایلی دارند.
ژاپن
توکیو، پایتخت ژاپن یکی از گران ترین و پرتراکم ترین (به لحاظ جمعیت) شهرهای دنیا است. به همین دلیل تنها افراد ثروتمند استطاعت تهیه ی یک خانه ی بزرگ را دارند و بیشتر ژاپنی ها در آپارتمان های کوچک زندگی می کنند.
از تنها اتاق این آپارتمان ها به عنوان اتاق خواب، اتاق پذیرایی و اتاق ناهارخوری استفاده می شود. در یک گوشه ی آن یک یخچال وجود دارد و تنها راه برای رسیدن به بالکن آپارتمان، رد شدن از روی تختخواب است. این اتاق اما نورگیر و روشن است و به همین دلیل فضای آپارتمان بزرگ تر به نظر می رسد.
اسپانیا
اغلب اسپانیایی ها زندگی در آپارتمان را ترجیح می دهند. ساختمان های مسکونی در شهرهای اسپانیا معمولاً به شکل تصویر بالا هستند.
اسپانیایی ها معمولاً غذا را در اتاق پذیرایی سرو می کنند. گرچه آپارتمان های اسپانیایی اغلب آشپزخانه ی بزرگی دارند اما از آن تنها برای آشپزی استفاده می شود.
سوئد
خانه ها در سوئد معمولاً به شکل تصویر بالا هستند.
یکی از مشخصه های سبک زندگی سوئدی، استفاده ی هوشمندانه از زیرزمین خانه است. سوئدی ها اغلب از آن برای نگهداری دوچرخه یا درست کردن اتاق لباسشویی استفاده می کنند و حتی گاهی آن را تبدیل به یک باشگاه ورزشی اختصاصی برای خود می کنند.
خانه های سوئدی انباری هم دارند که اتاق جداگانه ای در زیرزمین است. ساکنان خانه از آن برای نگهداری چمدان ها، تایرهای تابستانی، چوب های اسکی و دیگر وسایل فصلی یا کمتر مهم استفاده می کنند. از بالکن خانه برای استراحت کردن استفاده می شود.
انگلیس
اغلب انگلیسی ها سعی می کنند از زندگی در آپارتمان خودداری کنند. آن ها زندگی در حاشیه ی شهرها در خانه هایی مانند تصویر بالا را ترجیح می دهند.
با توجه به اینکه در انگلیس همه ی ساختمان ها به سیستم گرمایش مرکزی مجهز نیستند، انگلیسی ها همه ی تلاش خود را برای جلوگیری از هدررفت گرمای درون خانه می کنند. به همین دلیل فرش در تمامی اتاق ها، درزگیر، پتو و البته شومینه، اجزای اساسی اغلب خانه ها در انگلیس هستند.
کره جنوبی
بیش از ۸۰ درصد جمعیت کره جنوبی در ساختمان های بلند آپارتمانی زندگی می کنند. یکی از مشخصه های آپارتمان های کره ای پلاک بسیار بزرگ آن ها است که از فاصله ی دور قابل تشخیص است.
در کره آپارتمان ها معمولاً کوچک اند. با این حال، به لطف وجود پنجره های بزرگ، بسیار نورگیر و روشن اند. حمام های این آپارتمان ها وان ندارد.
هند
در هند اگر خانواده ای نسبتاً ثروتمند باشد، خانه ی بزرگی با اتاق های متعدد دارد. چنین خانه هایی معمولاً دو طبقه اند و حیاط بزرگی دارند.
کوبا
در کوبا خانه ها عمدتاً از سیمان ساخته می شوند و یک طبقه یا دو طبقه اند. اغلب خانه ها در این کشور هیچ پنجره ی شیشه ای ندارند. به جای آن، از پنجره های کرکره ای چوبی یا فلزی استفاده می شود.
اگر وارد خانه ای در هاوانا، پایتخت کوبا شوید (به ویژه در مرکز شهر) از طراحی داخلی زیبای آن تعجب خواهید کرد. این خانه ها سقف بلند و اثاثیه ای آنتیک دارند و شاهکاری تمام عیارند.
آمریکا
یکی از مشخصه های خانه های آمریکایی این است که طراحی داخلی باید ظاهری راحت و دنج و در عین حال، گران قیمت داشته باشد. اغلب خانه ها به گونه ای طراحی می شوند که مهمان ها در قسمت جلویی خانه که معمولاً زیباترین بخش خانه هم هست بمانند و اتاق خواب های خانه از نگاه های کنجکاو پنهان بماند.
ارسال نظر