۱۳۶۸۷۲۴
۴۵۷
۴۵۷
پ

دستور فوری درباره آتش‌سوزی در کمپ‌ ترک‌ اعتیاد

احمد وحیدی در تماس تلفنی با استاندار گیلان خواستار کمک فوری به مجروحان حادثه آتش سوزی در یک کمپ ترک اعتیاد شد.

ایسنا: احمد وحیدی در تماس تلفنی با استاندار گیلان خواستار کمک فوری به مجروحان حادثه آتش سوزی در یک کمپ ترک اعتیاد شد.

احمد وحیدی که به همراه هیات دولت در سفر استانی کردستان بسر می‌برد، پس از اطلاع از حادثه آتش سوزی در یک کمپ ترک اعتیاد، در تماس تلفنی با استاندار گیلان در جریان جزئیات این حادثه قرار گرفت و ضمن دستور فوری برای کمک به مصدومان، بررسی دقیق علت آن و برخورد قاطع و قانونی با مسبب یا مسببان این حادثه را خواستار شد.

1664010_143-1-470

وحیدی همچنین در تماس تلفنی با اسدالله عباسی استاندار گیلان با خانواده فوت شدگان آتش‌سوزی کمپ ترک اعتیاد ابراز همدردی کرد و از استاندار گیلان خواست همه تمهیدات و امکانات لازم را برای کمک به مجروحان این حادثه بکار گیرد و علت این حادثه را مورد بررسی دقیق قرار دهند و در صورت قصور انسانی عامل یا عاملان آن را به دستگاه قضایی معرفی کنند.

در پی بروز آتش سوزی در یک کمپ اعتیاد در شهرشتان لنگرود متاسفانه تعداد ۳۲ نفر فوت و تعداد ۱۷ نفر مصدوم شده اند که در بیمارستان تحت مداوا قرار گرفته‌اند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
360 میلیون درآمد سالانه؟! بیا بهت بگم چطوری!
360 میلیون درآمد سالانه؟! بیا بهت بگم چطوری!
با هوش مصنوعی میتونی ماهانه 30 میلیون درآمد داشته باشی، فرقی نمی‌کنه دانشجویی، کارمندی، خونه‌داری یا هرچی! ابزارهای هوش مصنوعی رو یاد بگیر و زندگیت رو عوض کن!
ثبت نام رایگان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج