اظهارات خاص مجری «ایرانگرد» در آستانه فصل جدید این برنامه
جواد قارایی که این روزها پیش تولید فصل ششم ایرانگرد را پشت سر میگذارد و قرار است در این فصل به هفت استان سفر کند، در گفتوگو با جامجم در ابتدا میگوید: باید در زبان رسانه خلاق و بهروز باشیم. وی درباره بهروز بودن رسانه هم توضیح میدهد: افراد بسیاری که در فضای مجازی فعالیت میکنند، عمدتا جوانان هستند. از این رو باید خیلی خلاقانه با جوانها ارتباط برقرار کنیم. به عنوان مثال من وقتی مطلبی را در فضای مجازی به اشتراک میگذارم، جوانهای بسیاری گفتند چرا درباره غزه مطلب میگذاری و از آنها حمایت میکنی؟
جام جم: جواد قارایی که این روزها پیش تولید فصل ششم ایرانگرد را پشت سر میگذارد و قرار است در این فصل به هفت استان سفر کند، در گفتوگو با جامجم در ابتدا میگوید: باید در زبان رسانه خلاق و بهروز باشیم. وی درباره بهروز بودن رسانه هم توضیح میدهد: افراد بسیاری که در فضای مجازی فعالیت میکنند، عمدتا جوانان هستند. از این رو باید خیلی خلاقانه با جوانها ارتباط برقرار کنیم. به عنوان مثال من وقتی مطلبی را در فضای مجازی به اشتراک میگذارم، جوانهای بسیاری گفتند چرا درباره غزه مطلب میگذاری و از آنها حمایت میکنی؟ چون اول حماس حمله کرد.
این در حالی است که جوانها نمیدانند اینکه شروع جنگ با حماس بوده معنی ندارد. چون ۷۵ سال است که رژیم صهیونیستی به مردم فلسطین ظلم میکند و سرزمین آنها را غصب کرده و تا امروز بیگناهان بسیاری را کشته است. من فکر میکنم باید با جوانی که چنین طرز تفکری دارد و اطلاعات درست تاریخی هم ندارد، اطلاعات دقیق تاریخی داد و او را نادیده نگرفت. بلکه او را آگاه کرد. آن هم کوتاه، مختصر و مفید این کار را انجام داد. وی میافزاید: گل درشت نبودن و ظرافت در ارائه یک خبر خیلی مهم است که البته در رسانهملی این اتفاق افتاده است. اما لازم است در برنامههای بیشتری چه در رسانهملی و چه فضای مجازی این اتفاق بیفتد. بنابراین من فکر میکنم یک نظرسنجی در این زمینه انجام و با جوانها صحبت شود و یا به برنامههای تلویزیونی دعوت شوند تا آنهایی که نظرات مخالفی هم دارند را بتوان آگاه کرد و روی آنها تاثیر گذاشت.
نگاه انسانی به ماجرا
قارایی در ادامه بیان میکند: مشکلی که در این زمینه وجود دارد این است که عدهای که با این موضوع مخالفت میکنند و شناخت و آگاهی کمتری از این موضوع دارند، به دلیل مشکلات اقتصادی و نارضایتی از برخی مسئولان و مدیران این تفکر برایشان به وجود آمده. ما باید کاری کنیم که آنها این مسائل را از هم تفکیک کنند و به هم ربط ندهند. به عنوان مثال جواد قارایی اگر با برخی مسئولان مشکل دارد یا برخی تصمیمگیریها و سیاستگذاریها را اشتباه میدانم دلیلی ندارد از رژیم صهیونیستی دفاع کنم و از مردم غزه حمایت نکنم. این یک مسأله انسانی است. بنابراین باید با سیاستهای خلاق و هنرمندانه کاری کرد که جوانها این مسائل را به هم ربط ندهند و از نگاه انسانی به ماجرا نگاه کنند. وی همچنین درباره حضور و تاثیرگذاری چهرههای شناخته شده هنری، ورزشی و فرهنگی که وجهه جهانی دارند در حمایت از مردم غزه و اینکه صدای آنها را به گوش جهان برسانند، میگوید: اتفاقا کاری که این چهرهها میتوانند انجام بدهند و تاثیری که میتوانند در این زمینه بگذارند، خیلی زیاد است. یعنی کافی است در این شرایط بیتفاوت نباشند و سکوت نکنند و با گفتن یک جمله مقابل دوربین و یا یک جمله در فضای مجازی بسیار تاثیرگذار باشند. گرچه ما از این چهرهها در کشور زیاد نداریم، اما همان تعداد هم میتوانند این کار را انجام دهند و اقدام هر چند کوچکشان موثر واقع شود.
صدف تهرانی - گروه رسانه
ارسال نظر