این کیک نه شکر دارد نه روغن؛ فقط آرد دارد!
«کیکی که آرد نداشته باشه، شکر نداشته باشه روغنم نداشته باشه چی میشه اونوقت؟!» .
راهنماتو: «کیکی که آرد نداشته باشه، شکر نداشته باشه روغنم نداشته باشه چی میشه اونوقت؟!» یکی از دغدغهی افراد برای خوردن کیک چربی و شیرینی زیاد آن است و گرنه همه عاشق کیک هستند! اما خیالتان را راحت کنم این کیک هیچ کدام را ندارد و تازه فر هم لازم ندارد! یک کیک نجیب و قناعت پیشه که بسیار هم خوشمزه است!
نیم ساعت وقت دارید؟! لطفا آن را فقط به پخت این کیک اختصاص بدهید!
مواد لازم:
تخم مرغ، ۳ عدد
وانیل، مقدار کمی
شیره انگور یا خرما، ¾ پیمانه
آرد گندم، یک پیمانه
بیکینگ پودر، یک قاشق مرباخوری
کیک
طرز تهیه:
اصلا اینقدر مواد اولیه این کیک کم است که آدم دلش میسوزد! باورکردنی نیست خب! همین الان یک چای هم دم کنید که تا درست شدن کیک، چای هم آماده باشد!
۳ عدد تخم مرغ را با وانیل هم بزنید. نیازی به همزن برقی نیست، ولی اگر دارید که چه بهتر، اگر هم در دسترس نیست ۱۰ دقیقه هم بزنید تمام است. فقط باید مواد کشدار و کرم رنگ بشود.
شیره انگور یا خرما را به آن اضافه کنید و مخلوط کرده و ترکیبی یکدست بسازید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و کم کم به مواد کیک اضافه کرده و خوب هم بزنید. تمام. اینجای کار دیگر مسئولیت اصلی شما به پایان رسید! حالا قابلمه میماند و گاز و گاز و قابلمه! که باید در انجام وظیفهشان به طور عالی عمل کنند!
کف یک قابلمه ۲۰ سانتی را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید. شعله گاز را روی کم بگذارید شعله پخش کن را هم قرار بدهید و قابلمه را روی گاز بگذارید. ۲۰ دقیقه بعد کیک خوشبوی شما حاضر است. راستی، یادتان نرود که از دمکنی استفاده کنید.
با یک بار درست کردن کیک به این روش متوجه خواهید شد که دلتان میخواهد دفعه بعد چه تغییراتی داشته باشد! مثلا چه تغییری؟! شاید هوس کردید پودر کاکائو به آن اضافه کنید. یا رنده پوست لیمو و پرتقال؟! هیجان انگیز شد نه؟! پس یک بار درست کنید تا حساب کار دستتان بیاید!
ارسال نظر