۱۳۶۶۱۵۰
۹۸۱
۹۸۱
پ

طرز تهیه پیتزا پستو و مرغ؛ حرفه‌ای و خوشمزه

بدون شک همه‌ی افراد ارادت خاصی به پیتزا دارند و البته که به راحتی نمی‌توان از کنار این غذای خوشمزه و جذاب گذشت.

دیجی کالامگ: بدون شک همه‌ی افراد ارادت خاصی به پیتزا دارند و البته که به راحتی نمی‌توان از کنار این غذای خوشمزه و جذاب گذشت.

طرز تهیه پیتزا پستو و مرغ؛ حرفه‌ای و خوشمزه

مواد لازم

مواد مقدار
آرد نان فانتزی ۳۰۰ گرم یا دو و نیم پیمانه
مایه خمیر فوری سه گرم یا ۱ قاشق چای‌خوری
بهبود دهنده سه گرم یا ۱ قاشق غذاخوری
آب ولرم ۲۱۰ گرم یا یک پیمانه
نمک دو گرم یا یک قاشق چای‌خوری
سینه‌ی مرغ یک عدد
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چای‌خوری
پول بیبر نصف قاشق چای‌خوری
اورگانو نصف قاشق چای‌خوری
پاپریکا نصف قاشق چای‌خوری
پودر سیر نصف قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری
زیتون نصف پیمانه
گوجه گیلاسی ده عدد
قارچ ۳۰۰ گرم
سس پستو
پنیر پیتزا ۵۰۰ گرم

تعداد: ۲ عدد

زمان پخت: ۶۰ دقیقه

طرز تهیه پیتزا پستو و مرغ

۱.
برای خمیر این پیتزا ابتدا آرد نان فانتزی، مایه خمیر فوری و بهبود دهنده را داخل کاسه همزن بریزید و مخلوط کنید. آب ولرم را کم کم به آرد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر جمع شود. نمک را هم به خمیر اضافه کنید. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه زمان نیاز دارد تا خمیر کاملا صاف و ابریشمی شود. اگر خمیرزن ندارید، می‌توانید با دست هم ورز دهید. خمیر را به چانه‌ی ۲۵۰ گرمی تقسیم کنید. روی سینی فر یک ورقه نسوز قرار دهید و کمی آرد بپاشید و یکی از چانه‌ها را روی آن قرار دهید و یک کاسه بزرگ روی خمیر برگردانید تا برای یک الی دو ساعت خمیر استراحت کند و حجم آن دو برابر شود. در این مرحله فر را با دمای ۲۰۰ الی ۲۵۰ درجه روشن کنید تا فر داغ شود.

۲.
در این فاصله سینه‌ی مرغ را نازک برش بزنید و به آن روغن زیتون، نمک، پول بیبر، اورگانو، پاپریکا، پودر سیر و فلفل سیاه اضافه کرده و در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. زیتون، گوجه گیلاسی و قارچ را برش بزنید.
۳.
دور خمیر را که حجم آن دو برابر شده است را یک شیار بندازید و وسط خمیر را صاف و مسطح کنید. خیلی آرام خمیر را باز کنید فقط دقت کنید هوای اطراف خمیر را از بین نبرید. تقریبا یک دایره به قطر ۲۰ تا ۲۵ ایجاد کنید.
۴.
یک لایه سس پستو روی خمیر بریزید. یک لایه پنیر ترکیبی موزرلا و چدار و مرغ‌های مزه‌دار شده را روی پنیر قرار دهید. قارچ، زیتون و گوجه گیلاسی و پنیر روی پیتزا بریزید. پیتزا را داخل فری که از قبل گرم شده و داغ است قرار دهید. نهایتا بعد از ۱۵ دقیقه پیتزا حاضر است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج