طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی به روشی ساده
ساندویچها همیشه محبوب هستند. چرا؟ برای اینکه میل کردن آن آسان، تهیه کردن آن آسانتر و مزههای مختلفی که میتوانند داشته باشند هم زیاد است. پس معطل چه هستید؟!
فرارو: ساندویچها همیشه محبوب هستند. چرا؟ برای اینکه میل کردن آن آسان، تهیه کردن آن آسانتر و مزههای مختلفی که میتوانند داشته باشند هم زیاد است. پس معطل چه هستید؟!
یکی از خوشمزهترین خوراکها ذرت مکزیکی است. در این که شکی ندارید؟! خب پس بقیه حرفم را بزنم! ساندویچ مرغ گرم هم برای بیشتر افراد دوست داشتنی و مطلوب است، حالا شما تصور کنید ساندویچی میل کنید که از ترکیب این دو دوست داشتنی تهیه شده باشد! چه میشود؟! معجون مزه! واقعا بی نظیر است. تردید نکنید و همین حالا برای وعدهی بعدی آن را در نظر بگیرید و در عرض کمتر از ۲۰ دقیقه نوش جان کنید!
مواد لازم:
طرز تهیه:
مواد لازم را خواندید و متوجه شدید با چه غذای خوشمزهای روبه رو هستید؟ هر کدام از این مواد به تنهایی میتوانند هر غذایی را به حد اعلای خوشمزگی برسانند! اغراق نیست، واقعیت است!
ابتدا پیازها را خلالی خرد کنید و کمی تفت بدهید تا سبک بشوند بعد به آن نصف استکان آب اضافه کرده و تا وقتی آب آن کشیده شود تفت بدهید. به این شیوه پیاز نرم و کاراملی میشود و هرچه این مرحله را طولانیتر کنید کاراملیتر خواهد شد، یعنی وقتی آب آن تمام شد با روغن تفت بدهید و مجدد آب اضافه کنید و این مرحله را چند بار انجام بدهید. البته که همین یک بار برای این ساندویچ کفایت میکند!
مرغ را به قطعات دلخواه خرد کنید. میتوانید مانند نوار باریک ببرید یا اینکه نگینی ریز، این دیگر به خودتان بستگی دارد. بعد از آن مرغ را هم تفت بدهید و ادویهها را به آن اضافه کنید. در تابه را بگذارید تا مرغ آب بیندازد و با آب خودش بپزد. سینه مرغ زود پخته میشود و زمان زیادی از شما نخواهد گرفت.
در یک تابه دیگر قارچهای خرد شده با مقداری آب لیمو ترش تازه تفت بدهید. آب لیموترش را زیاد نریزید فقط در حدی که رنگ قارچ سیاه نشود استفاده میکنیم. ذرت کنسروی یا اگر هم ذرت پخته از قبل در فریزر دارید به قارچ اضافه کنید و کمی نمک، فلفل سیاه، آویشن و کره در تابه بریزید و خوب هم بزنید. حالا وقت اضافه کردن سس است. سس شما میتواند هزارجزیره، سیر، سالاد یا مایونز باشد. این هم به دل شما بستگی دارد. پنیر پیتزا را هم در ظرف ریخته و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
نان باگت را از وسط نصف کنید، مقداری از مواد مرغی داخل آن بریزید و بعد از ذرت مکزیکی به آن اضافه کنید. همین جا ساندویچ شما آماده است و قطعا عطر و طعم آن شما را به وجد خواهد آورد! یادتان باشد در کنار این ساندویچ یک نوشیدنی خنک حسابی میچسبد!
ارسال نظر