۱۳۶۳۷۳
۱ نظر
۵۰۲۶
۱ نظر
۵۰۲۶
پ

وعده جدید لندن به اسکاتلندی ها

رویترز گزارش داد : تنها چند روز مانده به آغاز همه پرسی استقلال اسکاتلند،‌ وزیر دارایی انگلیس اعلام کرد اختیارات بیشتری به ادینبرو (مرکز اسکاتلند) تفویض خواهد شد اگر اسکاتلندی ها به استقلال رای منفی دهند.

واحد مرکزی خبر: پس از اعلام نتایج نظرسنجی ها و مشخص شدن گرایش مردم اسکاتلند به استقلال، دولت انگلیس وعده داد اگر مردم رای منفی به استقلال بدهند اختیارات بیشتری به ادینبرو تفویض خواهد کرد. جورج آزبورن، وزیر دارایی انگلیس، امروز، یکشنه، اعلام کرد درروزهای آتی طرح هایی ارائه خواهد شد که به اسکاتلندی ها در مالیات، هزینه ها و بودجه رفاهی خودمختاری خواهد داد.

سخنان آزبورن در حالی مطرح شد که نتایج نظرسنجی روزنامه ساندی تایمز نشان می دهد طرفداران استقلال نخستین بار اکثریت به دست آوردند.

آزبورن در گفتگو با بی بی سی گفت:«در روزهای آینده طرحی اجرا خواهد شد که به اسکاتلند اختیارات بیشتری تفویض می کند؛ اختیار بیشتر در حوزه مالیات، هزینه ها و رفاه عمومی. اجرای این طرح به مجرد اعلام رای منفی به استقلال آغاز خواهد شد.»

آزبورن تاکید کرد بدین ترتیب اسکاتلندی ها هم از خطرات استقلال پرهیز می کنند و هم در تعیین سرنوشت خود اختیار بیشتری خواهند داشت.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سفر

    جدایی اسکاتلند از بریتانیا....چرا؟؟؟؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج