۱۳۵۸۹۳
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

عناوین مهمترین خبرها از شب گذشته تاکنون

مهمترین عناوین خبرهای جهان به نقل از رسانه های خارجی به شرح زیر است.

خبرگزاری مهر: مهمترین عناوین خبرهای جهان به نقل از رسانه های خارجی به شرح زیر است.

-کنگره آمریکا خواهان سلب تابعیت آمریکایی از شهروندان این کشور که هم اکنون عضو داعش هستند شد.

-یک مسئول آمریکایی اعام کرد که تروریستهای داعش که در عراق و سوریه در حال فعالیت هستند، خطر بزرگی برای اروپا محسوب می شوند.

-وزارت دفاع آمریکا(پنتاگون) تاکید کرد که "احمد عبدی غودانی" سرکرده گروه مسلح الشباب در سومالی در جریان حملات آمریکا به مواضع این گروه به هلاکت رسیده است.

-وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که ائتلاف بین المللی علیه داعش هیچ ارتباطی به ائتلافی که در سال ۲۰۰۳ برای حمله به عراق صورت گرفت، ندارد.

-به دنبال درگیریها میان نیروهای امنیتی یمن و معترضان ضد دولتی در صنعا ۲۰ نفر کشته و دست کم ۳۰ نفر دیگر مجروح شدند.

-"عبدالملک الحوثی" رهبر حوثیهای یمن خواهان برگزاری تظاهرات گسترده در روز یکشنبه شد.

-واشنگتن اعلام کرد که هیچ برنامه ای در خصوص همکاری با ایران برای مقابله با داعش ندارد.

-منابع عربی از سفر پادشاه بحرین به ریاض برای دیدار با مقامات سعودی خبر دادند.

-منابع عربی از هلاکت "ابوبکر البغدادی" سرکرده داعش در عراق خبر دادند.

-"باراک اوباما" رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که عراقیها در سطح مطلوبی با داعش نمی جنگند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج