۱۳۵۲۰۸۰
۱۰۶۲۵
۱۰۶۲۵
پ

کیک هویج کافی شاپی را اینجوری درست می‌کنند!

«یه قاچ کیک تو کافی شاپ به معده‌ی آدمم نمی‌رسه! یکی از کیک‌های خیلی پرطرفدار و خوشمزه‌ی کافی شاپی، کیک هویج است. شاید در ظاهر کیک هویج چندان مطلوب به نظر نرسد اما هر کسی که آن را امتحان می‌کند به مشتری همیشگی تبدیل می‌شود.

راهنماتو: «یه قاچ کیک تو کافی شاپ به معده‌ی آدمم نمی‌رسه! یکی از کیک‌های خیلی پرطرفدار و خوشمزه‌ی کافی شاپی، کیک هویج است. شاید در ظاهر کیک هویج چندان مطلوب به نظر نرسد اما هر کسی که آن را امتحان می‌کند به مشتری همیشگی تبدیل می‌شود.

 این کیک از بافت بسیار خوب و منسجمی برخوردار است. برای دورهمی‌ها و تولدها هم خیلی مناسب است. مزه‌ی فوق العاده‌ای دارد و قطعا در دل شما جایگاه ویژه‌ای را به خود اختصاص خواهد داد.

مواد لازم برای کیک هویج:

ماده غذایی مقدار
تخم مرغ

۴ عدد

شکر

۱ و ¼ پیمانه

روغن مایع

یک پیمانه سرخالی  

بیکینگ پودر     

۲ قاشق مرباخوری

آرد

۲ پیمانه سر پر

عصاره وانیل

۱ قاشق چایخوری

پودر دارچین

۱ قاشق مرباخوری

هویج خام رنده شده  

۲/۵ پیمانه

مواد لازم برای کرم پنیری:

ماده غذایی مقدار
خامه قنادی

۵۰۰ گرم

پنیر ماسکار پونه    

۳۰۰ گرم

شیر

۵۰ سی سی    

کیک هویج کافی شاپی را اینجوری درست می‌کنند!

طرز تهیه کیک:

تخم مرغ‌ها را با شکر و وانیل به همراه همزن برقی آنقدر بزنید تا یک بافت خمیری شکل کشدار و کرم رنگ به وجود بیاید. حجم تخم مرغ‌ها باید دوبرابر قبل بشود. روغن را اضافه کرده و در حد دو دقیقه هم بزنید.

در ظرفی آرد و بیکینگ پودر و پودر دارچین را با هم مخلوط کنید و 2-3 بار الک کنید. آرد الک شده را در سه مرحله آرام به مواد تخم مرغی اضافه کنید. با همزن نزنید. با لیسک یا قاشق به آرامی آن را هم بزنید تا پف کیک نخوابد.

هویج‌ را که با رنده متوسط رنده کرده‌اید به مواد کیک اضافه کنید و آرام هم بزنید.

قالب 20 سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد را داخل آن بریزید. فر را یک ربع قبل گرم کنید و دمای آن را روی 175 درجه قرار بدهید. این کیک به مدت 45 دقیقه به پخت لازم می‌رسد. یک سیخ چوبی را به وسط کیک فرو کنید و اگر مواد به آن نچسبید یعنی کیک شما حاضر است.

کیک هویج در این مرحله آماده خوردن است. اما اگر تمایل دارید کرم پنیری آن را هم آماده کنید تا طعمی متفاوت را تجربه کنید دست شما باز است و کاملا مختار هستید! بگذارید کیک خنک شود و برای درست کردن کرم پنیری آماده شوید!

طرز تهیه کرم پنیری:

خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. پنیر ماسکار پونه را به ان اضافه کنید و باز هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. کرم شما آماده است.

نحوه تزیین با کرم پنیری:

وقتی کیک خوب سرد شد از داخل قالب در بیاورید. یک لایه نازک از روی آن  را با چاقوی برش کیک یا چاقوی بزرگ معمولی بردارید و کنار بگذارید.

بقیه کیک را از ضخامت آن به سه قسمت تقسیم کنید. کمی شیر بمالید و از کرم پنیری روی لایه اول بمالید. لایه دوم کیک را قرار دهید و همین کار را انجام بدهید. لایه آخر را که گذاشتید کل کیک را کرم پنیری بمالید. آن مقدار از کیک را که کنار گذاشته بودید پودر کنید و روی کرم پنیری بریزید. زیبایی خاصی به کیک شما می‌بخشد. کیک را مدتی در یخچال قرار بدهید و بعد آماده سرو است. نوش جان

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج