دستور پخت سنبوسه در کتاب آشپزی ۵۰۰ ساله به فارسی
۱۴ شهریورماه که برابر با پنجم سپتامبر است، روز سنبوسه نامگذاری شده است.
برترینها: ۱۴ شهریورماه که برابر با پنجم سپتامبر است، روز سنبوسه نامگذاری شده است. این خوراکی محبوب در کشورهای مختلف با مواد اولیه متفاوتی آماده میشود و در هند، مصر، آفریقای جنوبی و خاورمیانه بسیار محبوب است.
درباره منشا این غذا هم روایتهای گوناگونی وجود دارد. در این باره تصویری از روش تهیهی سنبوسه در کتاب نعمتنامه نصیرشاهی، کتاب آشپزی به زبان فارسی با بیش از ۵۰۰ سال قدمت در فضای مجازی منتشر شده است.
ارسال نظر