۱۳۴۹۵۲۷
۳۸۷۵
۳۸۷۵
پ

معجونی برای سلامتی و معجزه‌گر در غذا

سرکه انگور یکی از پرمصرف‌ترین سرکه‌ها برای تهیه ترشی و خیارشور و سالاد است؛ همچنین خواص بسیار زیادی برای بدن دارد.

فرادید: سرکه ازجمله مواد خوراکی است که معمولا برای تهیه انواع ترشی و شور و یا سس سالاد از آن استفاده می‌شود. سرکه‌ها انواع گوناگونی دارند و با میوه‌های مختلف تهیه می‌شوند.

سرکه انگور، سرکه سیب، سرکه انجیر و... از انواع مشهور سرکه‌ها هستند. در این میان سرکه انگور سفید یا قرمز بسیار پرکاربردتر است و معمولا برای تهیه انواع ترشی و خیارشور از آن استفاده می‌شود.

معجونی برای سلامتی و معجزه‌گر در غذا

سرکه انگور سرشار از آنتی اکسیدان و همچنین دارای خواص بسیار زیادی برای بدن است. ازجمله خواص سرکه انگور می‌توان به کاهش خطر سکته قلبی، موثر برای کاهش وزن و کنترل اشتها، پیشگیری از رشد سلول‌های سرطانی، پیشگیری از سکته مغزی، کمک به بهبود تولید گلبول‌های قرمز خون و خواص ضد باکتریایی اشاره کرد. اگر دوست دارید سرکه انگور خانگی و سالم را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش تهیه سرکه انگور خانگی با ما همراه باشید.

مواد لازم

انگور شیرین زرد یا قرمز

نخود آبگوشتی

آب جوشانده

نمک

طرز تهیه

برای شروع کار ابتدا انگور‌ها را خوب بشویید و روی پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند؛ سپس انگور‌ها را داخل یک کاسه بریزید و با گوشتکوب برقی یا دستی کمی انگور‌ها را بکوبید تا له شوند. با این کار انگور‌ها زودتر به سرکه تبدیل می‌شوند.

در مرحله بعد شیشه، دبه پلاستکی یا کوزه خشک و تمیز را آماده کنید. (بهتر است هرگز از ظرف فلزی برای تهیه سرکه استفاده نکنید) انگور‌های له شده را داخل ظرف مورد نظر بریزید و چند عدد نخود خام آبگوشتی را لابه لای آن بگذارید. حالا مقداری آب جوشیده سرد شده داخل ظرف بریزید، به طوری که روی انگور‌ها را بپوشاند.

یک پارچه نازک روی شیشه یا دبه بگذارید و دورش کش بیاندازید؛ سپس درب شیشه را ببندید. بهتر است شیشه را در محلی بگذارید که دمای هوای آن بین ۲۰ تا ۲۵ درجه باشد؛ یعنی نه زیاد گرم و نه زیاد سرد باشد، در غیر این صورت سرکه کپک می‌زند. هفته‌ای یک یا دوبار به سرکه سر بزنید. در شیشه را باز کنید و سرکه را هم بزنید؛ سپس دوباره در شیشه را ببندید.

سرکه باید به مدت ۴۰ روز بماند تا برسد. بعد از گذشت این مدت زمان سرکه را صاف کنید و آب صاف سرکه را یکبار دیگر از پارچه نازک یا توری عبور بدهید تا یک سرکه کاملا شفاف داشته باشید. حالا کمی نمک به سرکه اضافه کنید و سرکه انگور آماده را داخل شیشه تمیز و خشک بریزید و در محل خنک و سایه نگهداری کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج