این آلبالو پلو شفته نمیشود!
آلبالوپلو از آن غذاهایی است که اگرچه رنگ و لعاب خوبی دارد و برای مهمانها مناسب است.
همشهری آنلاین: آلبالوپلو از آن غذاهایی است که اگرچه رنگ و لعاب خوبی دارد و برای مهمانها مناسب است ولی با توجه به اینکه به خاطر شهد آلبالو و شکر احتمال شفته شدن پلوی آن زیاد است، خیلیها از پختن این غذا برای مهمانیهای رسمی صرفنظر میکنند ولی یک راهکار وجود دارد.
شما به جای پختن آلبالوپلو میتوانید برای مهمانیتان تهچین آلبالو را بپزید و دیگر هم نگران شفته شدن برنج نباشید.
مواد لازم
۴ پیمانه برنج
۳ عدد زرده تخممرغ
۴ قس ماست چکیده
۴۰۰ گرم آلبالو
۴ قس شکر
۵۰۰ گرم فیله مرغ
یک عدد پیاز متوسط
به مقدار لازم نمک و فلفل
یک قچ سرپر زعفران ساییده شده
روغن به میزان لازم ۵۰ گرم کره (آب شود)
۱. آلبالوها را بعد از پاک کردن و شستن در کاسهای بریزید و روی آنها شکر بپاشید. کاسه حاوی آلبالو را ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید. برنج را هم مدت دو ساعت خیس کنید. در این فاصله زمانی آلبالوهای آبانداخته را در سبدی بریزید تا آب آنها جدا شود.
۲. پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. بعد از آنکه فیلههای مرغ را با کمی نمک و فلفل و زعفران مزهدار کردید، به پیازداغ اضافه کرده و همراه با آن تفت دهید. سپس نصف استکان آب جوشیده داخل تابه بریزید، در تابه را بگذارید و بگذارید فیلههای مرغ بپزند.
۳. قابلمه مناسبی را تا نیمه از آب پر کنید و بعد از جوشیدن آب، برنج را در آن به روش آبکشی بپزید. کاسه بلوریای آماده کنید و زردههای تخممرغ را در آن بریزید و ماست را هم به آن اضافه کنید و با چنگال حسابی بزنید. سپس باقی مانده زعفران را در آب جوش حل کرده و به این مخلوط بیفزایید. برنج آبکش شده را داخل کاسه بریزید و به وسیله قاشق بزرگی آرام هم بزنید تا به این مایه آغشته شود.
۴. تابه گرد نچسبی آماده کنید و مقداری روغن در آن بریزید. سپس نیمی از برنج را داخل آن ریخته و بعد آلبالوی بدون آب را روی برنج بریزید و با یک قاشق بزرگ سطح آن را صاف کنید. حالا روی آلبالوها را با لایهای از تکههای مرغ بپوشانید. لایه بعدی باقیمانده برنج است. با فشار پشت قاشق، سطح برنج را صاف کنید.
۵. تابه را روی حرارت بگذارید و پس از آن کره آب شده را همراه با مقداری آب آلبالوروی برنج بریزید. با نوک چنگال چند سوراخ در آن ایجاد کنید و بگذارید دم بکشد.
ارسال نظر