۱۳۴۷۹۹۰
۲۹۹۵
۲۹۹۵
پ

طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت

خورش فسنجان با گوشت قلقلی از غذاهای محبوب ایرانی است که با طعم های ترش، شیرین و ملس درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت در ادامه با ما همراه باشید.

برترین‌ها: خورش فسنجان با گوشت قلقلی از غذاهای محبوب ایرانی است که با طعم های ترش، شیرین و ملس درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت

خورش فسنجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار استان های شمالی کشور ( گیلان و مازندران ) می باشد
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
گردوی آسیاب شده ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
رب انار ۵ قاشق غذاخوری
شکر ۴ قاشق غذاخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری
زردچوبه ½ قاشق چایخوری
روغن مایع به مقدار کافی

طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت

مرحله اول

برای تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی در ابتدای کار یکی از پیازها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه چند قاشق روغن مایع داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا سبک شود، سپس زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. در ادامه گردوی آسیاب شده را به قابلمه اضافه می کنیم و حدود ۱۰ دقیقه با حرارت بسیار ملایم تفت می دهیم.

 

مرحله سوم

حالا نمک را به همراه ۲ لیوان آب سرد به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گردو با حرارت ملایم بپزد و به خوبی روغن بیندازد. در همین حین پیاز باقیمانده را رنده می کنیم و با دست آب اضافی اش را می گیریم.

این خورش، یک خورش اصیل ایرانی است که با گردوی آسیاب شده و رب انار طبخ می شود.

مرحله چهارم

در این مرحله پیاز آب گرفته را به همراه گوشت چرخ کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک کاسه می ریزیم و با دست حداقل ۵ دقیقه ورز می دهیم تا بافت گوشت چسبناک و کاملا منسجم شود.

مرحله پنجم

 

حالا به اندازه یک گردو از مخلوط گوشت بر می داریم و آنرا به صورت توپ شکل می دهیم. پس از اینکه تمام مخلوط گوشت را آماده کردیم، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و چند قاشق روغن مایع اضافه می کنیم.

مرحله ششم

بعد از داغ شدن روغن، گوشت های قلقلی را به تابه اضافه کرده و تمام قسمت هایشان را به صورت یکدست سرخ می کنیم. زمانی که گردو به خوبی روغن انداخت، قلقلی ها را به قابلمه خورش اضافه می کنیم.

خورشت فسنجون یا فسنجان یکی از اصیل ‌ترین و خوشمزه‌ ترین خورشت‌ های ایرانی است.

مرحله هفتم

حرارت زیر قابلمه را روی کمترین درجه قرار می دهیم و اجازه می دهیم خورش به مدت دو ساعت دیگر روی حرارت بماند تا کاملا جا بیفتد. در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورش، رب انار را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله هشتم

در ۱۵ دقیقه پایانی نسبت به ذائقه خود شکر را به همراه کمی نمک اضافه می کنیم. اگر دوست دارید فسنجان را به صورت شیرین درست کنید، حتما بعد از اضافه کردن شکر طعم خورش را بچشید و در صورت نیاز مقدار شکر را افزایش دهید.

مرحله نهم

 

زمانی که خورش آماده شد، شعله گاز را خاموش می کنیم و درب قابلمه را تا ۱۵ دقیقه بر نمی داریم تا روغن خورش به طور کامل روی آن جمع شود. در نهایت این خورش خوشمزه را به همراه برنج سرو می کنیم.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج