۱۳۴۶۵۶
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

جزییات دیدار ترافیکی احمدی مقدم با روحانی

انتقاد از نبود متولی واحد برای امداد و نجات در کشور ، مفقود بودن حلقه معاینه فنی، افزایش واردات از کشورهای خارجی و شماره گذاری خودروها،‌ تاثیر تحریم‌ها بر کیفیت خودروها، درخواست از رئیس جمهور برای کاهش تلفات رانندگی و ... از مهمترین مباحثی بود که رئیس پلیس کشور در سخنرانی خود در دومین همایش فصلی فرماندهان و روسای پلیس راهور به آن اشاره کرد.

خبرگزاری ایسنا: انتقاد از نبود متولی واحد برای امداد و نجات در کشور ، مفقود بودن حلقه معاینه فنی، افزایش واردات از کشورهای خارجی و شماره گذاری خودروها،‌ تاثیر تحریم‌ها بر کیفیت خودروها، درخواست از رئیس جمهور برای کاهش تلفات رانندگی و ... از مهمترین مباحثی بود که رئیس پلیس کشور در سخنرانی خود در دومین همایش فصلی فرماندهان و روسای پلیس راهور به آن اشاره کرد.

سردار اسماعیل احمدی مقدم در این همایش با بیان اینکه در سه هفته باقیمانده از شهریور ماه سفرها به اوج خود خواهند رسید، خاطر نشان کرد: تصور ما بر این بود که افزایش قیمت سوخت بر تعداد سفرها تاثیر داشته باشد اما تغییری ندیدیم و به نظرم پارامتر افزایش قیمت سوخت هیچ تاثیری در افزایش یا کاهش سفرها نداشته است.

وی با اشاره به ایام سفرهای عید فطر و مدیریتی که در بازگشت از این سفرها اعمال شد، خاطر نشان کرد: تعطیلات عید فطر مانند یک آزمون برای پلیس بود که در آن نحوه عملکردها و غیره مشخص شد.

وی با بیان اینکه باید نگاه بلندمدت به مسئله راه داشته باشیم گفت: گاهی اوقات ظرفیت راه‌ها اشباع می‌شود اما مردم گمان می‌کنند که پلیس کوتاهی کرده است. در حالی که اینطور نیست و اگر با هلی کوپتر تمام مسیر را بررسی کنیم مشخص می‌شود که ظرفیت راه پر شده است.

احمدی مقدم با اشاره به گزارش‌هایی که از خوابیدن ماموران در محل خدمت و غیره از سوی مردم به دستش می‌رسد، گفت: به ما می‌گویند مامور خوابش برده خب او هم انسان است و پس از ۲۴ ساعت ممکن است خوابش ببرد البته این موضوع به هیچ وجه از نظر ما قابل قبول نیست.

احمدی مقدم با اشاره به مسیرهای بین شهری که ممکن است با ترافیک همراه باشد گفت: نیروی پلیس باید به موقع به محل برسد و ما برای اینکه مامور‌هایمان در ترافیک نمانند گفتیم برای حداکثری کردن توانشان از موتور استفاده کنند اما باز هم می‌گویم اگر راه اشباع شده باشد روانسازی ترافیک از دست پلیس خارج است و باید اقدامات دیگری انجام شود.

پیش بینی ورود ۴ تا ۴.۵ میلیون گردشگر خارجی تا پایان امسال

احمدی مقدم با بیان اینکه طبق آمارها پیش بینی شده که بین ۴ تا ۴.۵ میلیون گردشگر خارجی تا پایان امسال به کشور بیایند، گفت: اینها هم همه از مواردی است که می‌تواند موجب ترافیک شود حتی سفر با هواپیما نیز نیازمند طی مسیری با خودروست که باید در خصوص همه اینها پیش بینی‌هایی انجام شود.

رئیس پلیس کشور با بیان اینکه در کاهش تقاضای سفر باید روی ظرفیت‌های دولت الکترونیک کار شود گفت: مشکلات امروز شناخته شده و اتفاق نظر نیز بر روی آن وجود دارد.

دستگاه متولی امداد در کشور وجود ندارد

احمدی مقدم در ادامه سخنانش با انتقاد شدید از نبود دستگاه متولی امداد در کشور گفت: در میان حادثه دیدگان تلفات رانندگی متاسفانه عمدتا جوانان یا جان خود را از دست می‌دهند یا سر بار می‌شوند که باید در این خصوص اقداماتی انجام شود که من فکر می‌کنم بحث مدیریت یکپارچه ایمنی نقش تاثیرگذاری در کاهش آمار حوادث رانندگی داشته باشد.

احمدی مقدم اضافه کرد: دستگاه‌های مختلفی برای امداد رسانی در کشور وجود دارد اما متاسفانه مدیریت واحدی وجود ندارد.

جزئیات دیدار ترافیکی احمدی مقدم با روحانی

فرمانده ناجا در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به دیداری که سال گذشته همراه با سردار مومنی با رئیس جمهور داشته است، گفت: در این خصوص گزارشی از تعداد کشته شدگان حوادث رانندگی در آن سال به رئیس جمهور داده شد و ما گفتیم که ۲۰ هزار نفر در حوادث رانندگی سال ۹۱ کشته‌ شدند و جالب این است که ما در جنگ سالانه ۲۰ هزار شهید نداشتیم.

احمدی مقدم با بیان اینکه به رئیس جمهور گفتیم که برای کاهش آمار تلفات و حوادث رانندگی راهکارهای عملی داریم گفت: آقای روحانی از این تصمیم استقبال کرده و پس از آنکه ما گفتیم که این کار سنگینی است و باید تمامی دستگاه‌های مربوطه جمع شوند ایشان به معاون اول دستور دادند که جلساتی در این خصوص تشکیل شود.

احمدی مقدم با بیان اینکه در صورت تشکیل این جلسات می‌توان در یک رکورد بی‌نظیر ۲۰ درصد از تلفات حوادث رانندگی را کاهش داد گفت: متاسفانه تا کنون دو بار تصمیم بر برگزاری جلسه گرفته شده اما به دلایل موجهی لغو شده که من امیدوارم هرچه زودتر نسبت به برگزاری این جلسات اقدام شود چرا که همین الان نیز ما حدود نیمی از سال را از دست داده‌ایم.

افزایش جریمه‌ها افزایش هزینه زندگی نیست

احمدی مقدم در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به جریمه‌های رانندگی خاطر نشان کرد: افزایش جریمه‌ها افزایش هزینه‌های زندگی نیست بلکه اینها بهایی است که رانندگان متخلف و کسانی که جان مردم را به خطر می‌اندازند باید پرداخت کنند.

وی افزود: نتایج نشان داده هر زمان که ما جریمه‌ها را بالا بردیم اتفاقا درآمدهای ما کمتر هم شده و تعداد قبض‌های جریمه صادر شده به نصف و کمتر از آن نیز رسیده است. بنابراین در بحث جریمه‌ها می‌توان با استفاده از ظرفیت موجود تخلفات را کاهش داد.

وی با اشاره به شناسایی ۶۰۰۰ نقطه شهری و بین شهری حادثه ساز در کشور خاطر نشان کرد: این نقاط از سوی پلیس راهور شناسایی شده و به شهرداری‌ها و راهداری‌ها ابلاغ شده‌اند. اما با توجه به اینکه اصلاح آنها حداقل بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان هزینه لازم دارد نمی‌توان توقع داشت که در عرض یک سال تمامی آنها رفع شود بنابراین باید در قالب یک اولویت بندی نسبت به رفع این نواقص اقدام کرد.

احمدی مقدم با تاکید بر اینکه حلقه مفقوده، مدیریت ایمنی است گفت: در گذشته اعلامیه سازمان ملل در خصوص کاهش حوادث رانندگی سه عنصر راه، انسان و خودرو را در بر می‌گرفت که امروزه این عناصر به پنج عدد ارتقا یافته و علاوه بر سه عنصر قبلی دو عنصر مدیریت و ایمنی نیز به آن افزوده شده است.

تحریم، ارتقای کیفیت خودروها را به تاخیر می‌اندازد اما ...

فرمانده ناجا در بخش دیگری از سخنانش درباره تاثیر تحریم‌ها بر کیفیت خودروهای ساخت داخل نیز اظهار کرد: تحریم ارتقای کیفیت خودروها را به تاخیر می‌اندازد اما نباید این موضوع بهانه و دستاویزی برای فرار از قانون باشد. ما هم به خودروسازان فرجه داده‌ایم اما باید اعتراف کنیم که سرعت لازم در ارتقای کیفیت را نداریم.

افزایش ۵۰ درصدی شماره گذاری خودروها

فرمانده ناجا از افزایش ۵۰ درصدی شماره گذاری‌ خودروهای نو در پنج ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: این موضوع نشان دهنده بهبود وضعیت ایمنی است اما ما باید استانداردها را نیز ارتقا دهیم. یعنی باید ضریب حوادث خودروها را مشخص و کف ایمنی آنها را در نظر گرفته و پس از آن سعی کنیم تا این کف ایمنی ارتقا بیابد.

وی اضافه کرد: در این صورت خودروها همگی دارای یک حداقل و کف ایمنی استاندارد خواهند بود و پس از آن کسانی که بخواهند می‌توانند هزینه بیشتری برای ایمنی و راحتی بیشترشان بپردازند. اما باید توجه کنیم که استانداردها خطوط کف ایمنی را نشان می‌دهند و باید رعایت شود.

راه‌های غیر متعارف به ناجا بسته است

فرمانده ناجا در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ماجرای اسکانیا و پذیرش نواقص موجود در آن از سوی سازندگان گفت: راه‌های غیر متعارف به نیروی انتظامی بسته است و نمی‌توان با فشار آوردن از نقاط مختلف نظر پلیس را عوض کرد و تنها باید از مسیرهای قانونی اقدام شود همانطور که در موضوع این اتوبوس‌ها نیز سرانجام سازندگان به نواقص موجود پی برده و سعی در رفع آن کردند.

فرمانده نیروی انتظامی ادامه داد: در گذشته نیز در حوادثی مانند آتش سوزی پژوها یا همین اتوبوس‌های اسکانیا هر بار خواستند بگویند ایمنی تولیداتشان مشکل ندارد، یکی دو تا از تولیداتشان آتش گرفت به طوری که دیگر نیازی به سند و مدرک برای اثبات گفته‌ها نبود.

به گفته وی، خودروسازان در صورتی که به نواقص تولیداتشان پی ببرند باید آن خودروها را فراخوان کنند و بدانند که این طور اعتبار خودشان نیز بیشتر می‌شود.

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت نیز از نبود دستگاه متولی امداد و نجات در کشور گلایه دارد، افزود: هماهنگی میان اورژانس، هلال احمر و غیره وجود ندارد و در یک نقطه هر دو دستگاه پایگاه دارند اما در نقطه دیگر هیچ کدامشان حضور ندارند که باید در این خصوص نیز تصمیم گیری شود.

وی با بیان اینکه دولت پس از سالها سرانجام نسبت به تجهیز ۳۰ هزار کیلومتر از راه‌های کشور به امکانات ایمنی اقدام کرده است، گفت: اراده خوبی در وزارت راه و وزارت بهداشت در خصوص ایمنی و امدادرسانی در حوادث رانندگی و وضعیت راه‌ها وجود دارد و رئیس جمهور نیز از ایده‌های ما برای کاهش تلفات رانندگی استقبال کرده‌اند، اما متاسفانه ضعف هماهنگی‌ها و وجود یک سری موانع ما را از اهداف خودمان دور کرده است و امیدوارم به زودی جلسه‌ای با حضور معاون اول رئیس جمهور تشکیل شود.

پیش بینی افزایش ۲۵ تا ۳۰ درصدی ترافیک در شهرهای بزرگ از اول مهرماه

به گزارش ایسنا، احمدی مقدم با اشاره به تمهیدات پلیس همزمان با بازگشایی مدارس و اول مهرماه خاطر نشان کرد: پیش بینی ما این است که همزمان با آغاز مهرماه ترافیک در شهرهای بزرگ ۲۵ تا ۳۰ درصد افزایش پیدا کند؛ البته در برخی از مواقع حتی افزایش ترافیکی ۵۰ درصدی نیز گزارش شده است.

وی از شهروندان خواست در این خصوص همکاری‌های لازم با پلیس را داشته باشند و تا حد امکان از وسایل نقلیه عمومی برای تردد استفاده کنند.

وی با اشاره به گسترش شبکه مترو و اقدامات انجام گرفته از سوی شهرداری خاطر نشان کرد: با گسترش خطوط ریلی درون شهری پیش بینی می‌شود تا پایان امسال روزانه بین پنج تا شش میلیون سفر در شبکه مترو انجام شود.

انتقاد شدید احمدی مقدم از معاینه فنی

وی یکی دیگر ازچالش‌های موجود پیش روی پلیس را بحث معاینه فنی دانست و گفت: متاسفانه این موضوع کلا به یک حلقه مفقوده بدل شده و متولی ندارد تا جایی که حتی به ما گزارش‌هایی رسیده که در برخی از مراکز مردم می‌روند پول می‌دهند و بدون انجام هیچگونه معاینه‌ای یک برگه دریافت می‌کنند و خارج می‌شوند.

احمدی مقدم با مهم خواندن موضوع معاینه فنی تاکید کرد: پلیس این اختیار را دارد که بر این مراکز نظارت کرده و در مراکز الکی معاینه فنی را ببندد. نباید اجازه دهیم که مراکز معاینه فنی به یک مضحکه تبدیل شود و قوانین در این مراکز کاملا بی‌اعتبار شود.

وی با تاکید بر ضرورت نظارت بر این مراکز اظهار کرد: هزاران شهرداری با هزاران تنوع و رویکرد متولی بحث معاینه فنی هستند در حالی که نباید چنین شرایطی وجود داشته باشد و خواست من این است که پلیس در معاینه فنی نظارت داشته باشد و علاوه بر این مراکز، نیروهای پلیس بر خودروهایی که ظاهرشان نیز حاکی از وجود نقص در آنهاست نظارت داشته و با آنها برخورد کنند.

وی از دولت و مجلس خواست فکری در خصوص وضعیت مراکز معاینه فی بکنند و گرنه این مراکز را تعطیل کرده تا پلیس خودش تصمیم بگیرد که چطور با خودروهای دارای نواقص فنی و مشکل‌زا برخورد کند.

فرمانده نیروی انتظامی اضافه کرد: در بسیاری از کشورهای توسعه یافته و پیشرفته معاینه فنی به منزله گلوگاه‌هایی است که نقص فنی خودروها در آن شناسایی شده و از بسیاری حوادث جلوگیری می‌شود، به طوری که حتی خودروها پس از کوچکترین تصادف نیز باید مجددا به مراکز معاینه فنی اعزام شوند.

احمدی مقدم با بیان اینکه واردات خودرو به میزان دو برابر سال گذشته افزایش یافته است، خاطر نشان کرد: در این شرایط تحریم و غیره این موضوع اصلا چیز خوبی نیست اما حسن آن این است که وارد کنندگان خودرو به روند اسقاط آنها کمک کرده‌اند. به طوری که پیش بینی می‌شود با این روند ۲۰۰ هزار خودروی فرسوده از چرخه خارج شوند و برابر آخرین آماری که دارم تا کنون ۵۰ هزار خودروی فرسوده نیز خارج شده‌اند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج