محموله فاسدِ وارداتی از روسیه، برگشت خورد
مدیرکل دامپزشکی مازندران در خصوص عودت دادن ۳ هزار تن ذرت وارداتی در بندر امیرآباد، توضیح داد، این محموله از مبدا دچار سوختگی، کپک زده و بوی نامساعد بود که کارشناسان دامپزشکی در بررسی ها آن را فاقد مقررات تخلیه و ترخیص تشخیص دادند.
ایسنا: مدیرکل دامپزشکی مازندران در خصوص عودت دادن ۳ هزار تن ذرت وارداتی در بندر امیرآباد، توضیح داد، این محموله از مبدا دچار سوختگی، کپک زده و بوی نامساعد بود که کارشناسان دامپزشکی در بررسی ها آن را فاقد مقررات تخلیه و ترخیص تشخیص دادند.
حمزه آقاپور کاظمی در گفتوگویی درباره نهاده های دامی که از کشور روسیه وارد سه بندر در استان مازندران می شود، اظهار کرد: کاردان، مسئول فنی دامپزشکی و ناظر دولتی به صورت شبانه روزی در این ۳ بندر حضور فعال دارند تا تمام نهادهای دامی که وارد بنادر استان می شوند قبل از تخلیه بر روی کشتی بررسی شوند.
وی با بیان اینکه قبل از تخلیه نمونه برداری بهداشتی از محموله های دامی از منظر میکروبی صورت می گیرد، افزود: نهایتا در عرض ۴۵ روز الی ۲ ماه آزمایشات لازم نسبت به محموله می توانیم منطبق کنیم.
آقاپور کاظمی تصریح کرد: بسیاری از محموله هایی که مربوط به شرکت پشتیبانی امور دام و شرکت های خصوصی بوده است اگر دچار حشره زدگی، کپک و قارچ زدگی باشد بلافاصله نماینده های اداره کل دامپزشکی به عنوان ناظر دستور پلمب را از دادستان اخذ و اقدام می کنند و اگر محموله قابلیت بهبود داشته باشد سپس با قرص گذاری در انبار و طی کردن مراحل ویژه اجازه خروج محموله پیدا می کند.
این مسئول درباره زایش دام در کشتارگاههای مازندران، گفت: دام های استان بعضی مواقع از لحاظ بیماری در شرایطی قرار می گیرند که بحث زایش گوساله را نمی تواند داشته باشد واگر ادامه دار شود منجر به مرگ دام خواهد شد در این مواقع مجبور هستیم در کشتارگاه با حضور ناظر دولتی و ذبح شرعی کشتار شود.
مدیرکل دامپزشکی مازندران در خصوص عودت دادن ۳ هزار تن ذرت وارداتی در بندر امیرآباد، توضیح داد، این محموله از مبدا دچار سوختگی، کپک زده و بوی نامساعد بود که کارشناسان دامپزشکی در بررسی ها آن را فاقد مقررات تخلیه و ترخیص تشخیص دادند.
این مسئول با اشاره به اینکه موضوع طی صورتجلسه ای به شرکت وارد کننده به کشور روسیه ابلاغ شد و کشتی با محموله ذرت عودت داده شده است، افزود: تشدید نظارت بر روند بهداشت و سلامت محموله های وارداتی نهاده های دامی در شرایط اقتصادی کنونی کشور الزامی و از دستگاه های اجرایی دولتی و غیر دولتی مرتبط تقاضا میشود نسبت به رعایت تمامی مقررات و قوانین اهتمام ورزند.
آقاپور کاظمی به اهمیت توجه ویژه به سلامت بهداشتی محموله های وارداتی به خصوص نهاده های دامی اشاره کرد و گفت: خوراک دام می تواند بهداشت دام و سلامت زنجیره غذایی انسان را تحت تاثیر قرار دهد و به همین دلیل سلامت خوراک دام تضمین کننده سلامت انسان محسوب میشود.
نظر کاربران
خلایق هر چه لایق