۱۳۴۱۴
۱ نظر
۵۰۱۰
۱ نظر
۵۰۱۰
پ

دختران خانه های مجردی خواستگار ندارند؟!

احتمالا شما هم با دخترانی مواجه شده اید که بدلیل کار و یا تحصیل در خانه‌های مجردی سکنی می‌گزینند. این مساله در میان دانشجویان دختری که از شهرستان‌های کوچک برای تحصیل به شهرهای بزرگ می‌آیند بیشتر دیده می‌شود.

احتمالا شما هم با دخترانی مواجه شده اید که بدلیل کار و یا تحصیل در خانه‌های مجردی سکنی می‌گزینند. این مساله در میان دانشجویان دختری که از شهرستان‌های کوچک برای تحصیل به شهرهای بزرگ می‌آیند بیشتر دیده می‌شود.

اما موضوع دختران مجردی که در شهرها به تنهایی و در خانه‌های مستقل زندگی می‌کنند یکی از مواردی است که کارشناسان و صاحبنظران زیادی به آن پرداخته‌اند و به بیان محسنات و معایب این موضوع اشاره کرده‌اند.

در حال حاضر ۳۰ درصد از جوانان ساکن ۶ کلانشهر کشور شامل تهران، شیراز، مشهد، اصفهان، تبریز و اهواز به زندگی مجردی روی آورده‌اند. این آمار در حالی اعلام می‌شود که برخی معتقدند که نباید اذهان عمومی را درباره این موضوع آشفته کرد.

«سحر» ۲۵ ساله است و بصورت مجردی در تهران زندگی می‌کند؛ وی به برنا می‌گوید: برای تحصیل به تهران آمدم و بعد از پایان تحصیل کار پیدا کردم و ماندگار شدم . اولش خیلی سخت بود و پدر و مادرم مخالفت می‌کردند اما بالاخره راضی شدند الان هم همراه یکی از دوستانم خانه گرفته‌ایم. هر چند نگاه مردم را نمی‌پسندم اما از زندگی‌ام راضی‌ام.

خانه‌ها کوچک شده‌اند

روی آوردن جوانان به زندگی مجردی با آسیب‌های جدی همراه است. انتخاب دلبخواه زندگی مجردی از سوی گروهی از جوانان ناشی از افزایش حس استقلال طلبی میان آنان است. این همان باوری است که در کشورهای صنعتی از یکی دو سده پیش آن را پذیرفته‌اند و حتی آن را تشویق می‌کنند.

مصطفی اقلیما در گفت‌وگو با برنا می‌گوید: واقعا مردم ما بینش و آگاهی‌شان بالا رفته است و فرقی نمی‌کند دختران مانند پسرها در خانه‌های مجردی زندگی کنند. برخی خانواده‌ها قبول کرده‌اند که وقتی دختر به سنی می‌رسد اگر می‌خواهد مستقل شود به او کمک کنند تا مستقل شود.

وی افزود: یکی از دلایل خروج دختران از خانه و گرایش آنها به خانه‌های مجردی این است که در حال حاضر خانه‌ها از ۵-۶ اتاق به آپارتمان ۹۰ - ۵۰ متری تبدیل شده است و در ده سال آینده یک فرزند ۱۵ ساله هم نمی‌تواند در کنار خانواده خودش زندگی کند و مانند کشورهای خارجی ناخودآگاه در ۱۵-۱۶ سالگی جوان‌ها به سمت مستقل زندگی کردن گرایش پیدا می‌کنند.

فرهنگ ما زندگی مجردی را هنوز باور ندارد

این گرایش به زندگی مجردی در حالی است که هنوز برای خانواده ایرانی قابل قبول نیست که به خواستگاری دختری برود که در خانه مجری زندگی می‌کند و همچنین دخترها وقتی متوجه می‌شوند پسرها مجردی زندگی می‌کنند به پاکی آنها شک می‌کنند و پس می‌زنند.

اقلیما معتقد است: استقلالی که افراد در مستقل زندگی کردن به دست می‌آورند حسن زندگی مجردی است و چون نیازهایی دارند در هنگام ازدواج مشکلی نخواهند داشت در حالی که قدیم‌ترها وقتی افراد ازدواج می‌کردند مستقل نبودند.

باوجود این که این انتقاد وجود دارد که با رواج این شیوه زندگی آمار ازدواج نیز کاهش پیدا خواهد کرد و حدود ۷۰ درصد دخترانی که زندگی مجردی دارند هرگز ازدواج نخواهند کرد، اما از سوی دیگر آمار طلاق نیز کاهش پیدا خواهد کرد که این خود نکته مثبتی است.

وی تاکید می‌کند: البته این دخترها بدلیل اینکه به یکباره تغییر فرهنگ داده‌ایم ممکن است آسیب ببینند.

منبع: برنا

باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir

برترین مجله اینترنتی ایران


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • من

    مگه بده،خيلي ام خوبه
    منم اگه الان تواين شهري كه هستم كار پيدا كنم حتما اينجا مي مونم
    طعم استقلال علي رغم سختي هاش خيلي شيرينه.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج