حداد عادل: بدترین وضعیت برای ما سال ۹۲ بود
غلامعلی حدادعادل در بخشی از سخنان خود به فراز و نشیبهای جریان اصولگرایی اشاره کرد و گفت: اوج اصولگرایی در پایان دولت خاتمی و قبل از آمدن دولت احمدینژاد بود و بدترین حالت آن نیز در انتخابات سال ۹۲ بود که دلیل آن تفرقه بین جریانهای اصولگرایی و رفتارهای دولت قبل بود.
وی در بخشی از سخنان خود به فراز و نشیبهای جریان اصولگرایی اشاره کرد و گفت: اوج اصولگرایی در پایان دولت خاتمی و قبل از آمدن دولت احمدینژاد بود و بدترین حالت آن نیز در انتخابات سال ۹۲ بود که دلیل آن تفرقه بین جریانهای اصولگرایی و رفتارهای دولت قبل بود.
حدادعادل با بیان اینکه ما آقای روحانی را نماینده اصلاحطلبان نمیدانیم، یادآور شد: معتقد نیستیم که آقای روحانی نماد اصلاحطلبی در ایران است به این دلیل که سابقه آقای روحانی نشان میدهد وی نه دست راست آقای خاتمی بوده و نه بنیانگذار مشارکت یا عضو مجاهدین.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه بالاخره وی در کارنامه خود نمرهای مثل سخنرانی ۲۳ تیرماه سال ۷۸ را دارد، گفت: وی با این گذشته نمیتواند نماینده اصلاحطلبی باشد اما اصلاحطلبان بر سر سفره اعتدالی که پهن کرده بود نشستند.
رئیس فراکسیون اصولگرایان (اقلیت)مجلس با تاکید بر اینکه در طول این یک سال بنای ما همکاری با دولت بوده است، گفت: قصد ما تضعیف دولت نبوده و نمونه آن رای اعتماد به وزرای دولت است؛ رایی که به کابینه آقای روحانی در مجلس نهم داده شد به اندازه سختگیری که در مجلس هفتم نسبت به رأیی که به کابینه احمدینژاد داده شد، نبود.
*بالاترین رأی اعتماد به وزرای بعد از انقلاب به وزیر اقتصاد روحانی داده شد
وی با تاکید بر اینکه ما نشان دادیم اگر وی وزیر قابل اعتماد معرفی کند به هیچ وجه سیاسی برخورد نمیکنیم، یادآور شد: بالاترین رای اعتماد در مجالس بعد از انقلاب به وزیر اقتصاد دولت آقای روحانی و در مجلس نهم داده شد.
حدادعادل در مورد استیضاح اخیر تصریح کرد: بارها با وزیر علوم صحبت کردیم که شما بسیاری از روسای دانشگاهها را از یک جریان سیاسی انتخاب کردهاید که پشتیبان فتنه ۸۸ بودهاند و شورای عالی انقلاب فرهنگی هم به این دلیل به آنها رأی نداده و نمیدهد پس شما هم اصرار نکنید اما وی قبول نمیکرد.
وی یادآورشد: حال ممکن است رئیس دانشگاهی علمدار آن فتنه نبوده اما به آن جریان تعلق داشته که فتنه را طراحی کرده است.
ریشه استیضاح به دلیل انتخاب برخی رؤسای دانشگاهها بود که به جریانی که فتنه را طراحی کرده بود تعلق داشتند
مشاور عالی مقام معظم رهبری با بیان اینکه چرا دانشگاه را به دست جریانی بسپاریم که چنین سابقهای دارد، گفت: وزیر علوم نتوانست پاسخ قانعکنندهای به نمایندگان ارائه دهد، ریشه استیضاح این مسئله بود و موضوعاتی همچون بورسیه مطرح نبود.
حداد عادل در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آینده جریان اصولگرایی اظهار داشت: اصولگرایان باید وارد وحدت شوند و ما باید راهکاری برای ورود در صحنه انتخابات به صورت متحد پیدا کنیم، ما به نوعی وحدت نظیر آنچه در مجلس هفتم داشتیم باید دست یابیم و در کنار این همگرایی برای زندهنگه داشتن گفتمانهای اصولی انقلاب یعنی راهی که رهبری نشان میدهند پویا باشیم.
ارسال نظر