۱۳۳۹۲۲۸
۲۰۲۷
۲۰۲۷
پ

۶ درمان غذایی برای جلوگیری از غلظت خون

غلظت خون می‌تواند موجب لخته شدن خون و توقف جریان خون شود، این روند آسیب‌های جدی سلامتی مانند سکته مغزی و حمله قلبی را به همراه دارد اما رقیق شدن خون می‌تواند از این اتفاق جلوگیری کند. بر اساس اعلام دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، مصرف این ۶ ماده غذایی بر جلوگیری از غلظت خون تاثیر دارد.

ایسنا: غلظت خون می‌تواند موجب لخته شدن خون و توقف جریان خون شود، این روند آسیب‌های جدی سلامتی مانند سکته مغزی و حمله قلبی را به همراه دارد اما رقیق شدن خون می‌تواند از این اتفاق جلوگیری کند. بر اساس اعلام دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، مصرف این ۶ ماده غذایی بر جلوگیری از غلظت خون تاثیر دارد.

photo_2023-08-06_09-11-50

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج