۱۳۳۸۹۸۹
۶۸۴۵
۶۸۴۵
پ

وقوع حادثه برای ۳۴ زن در یک استخر کرمانشاه

: رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، از مسمومیت ۳۴ نفر از بانوانان در گروه‌های سنی مختلف براثر استنشاق گاز کلر در یکی از استخرهای شهر کرمانشاه خبر داد.

رکنا: رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، از مسمومیت ۳۴ نفر از بانوانان در گروه‌های سنی مختلف براثر استنشاق گاز کلر در یکی از استخرهای شهر کرمانشاه خبر داد.

 

photo_2023-08-05_14-20-12

 مسعود قلعه‌سفیدی، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از مسمومیت ۳۴ نفر از بانوانان در گروه‌های سنی مختلف براثر استنشاق گاز کلر در یکی از استخرهای شهر کرمانشاه طی عصر امروز خبر داد.

وی گفت : از این تعداد ۶ نفر در بیمارستان بستری شده و مابقی به صورت سرپایی مداوا شده‌اند. رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه حال افراد بستری شده مساعده گزارش شده علت این حادثه نشت کلر از داخل مخزن و لوله‌های انتقال آن در استخر عنوان کرد.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج