۱۳۳۴۵۳۳
۱۰۸۴
۱۰۸۴
پ

راه حلی جالب برای ترک عادت جویدن ناخن

مطالعات جدیدی که وب‌سایت ان‌بی‌سی‌‌نیوز گزارشی از آن را منتشر کرده است، نشان می‌دهد افرادی که نمی‌توانند جلوی ناخن‌ جویدن یا خاراندن پوست خود را بگیرند، به کمک یک تکنیک ساده می‌توانند بر این مشکل غلبه کنند.

زندگی سلام: مطالعات جدیدی که وب‌سایت ان‌بی‌سی‌‌نیوز گزارشی از آن را منتشر کرده است، نشان می‌دهد افرادی که نمی‌توانند جلوی ناخن‌ جویدن یا  خاراندن پوست خود را بگیرند، به کمک یک تکنیک ساده می‌توانند بر این مشکل غلبه کنند. بنابر گزارش انجمن تی‌ال‌سی (گفت‌و‌گو، شنیدن، گفتن)، حدود ۵درصد از افراد جهان درمعرض رفتارهای تکراری متمرکز بر بدن، «تیک‌های رفتاری» مانند کشیدن یا کندن موی سر یا پوست و ناتوانی از متوقف‌کردن این رفتارند که منجر به زخم و لکه‌های طاسی می‌شود. جویدن ناخن هم نمونه رایجی از همین رفتارهاست.نتایج تحقیقی که به‌تازگی در نشریه جاما درماتولوژی منتشر شده است، نشان می‌دهد  رویکردی به نام جایگزینی عادت، ممکن است به کاهش این اختلال رفتاری کمک کند. هرچند  روش جدید که شامل مالش ملایم نوک انگشتان، کف دست یا پشت بازو حداقل دو بار در روز است به همه کمک نکرد اما حدود ۵۳درصد از افراد شرکت‌کننده در این تحقیق گفتند که در مقایسه با ۲۰درصد از افراد گروه کنترل، بهبود اندکی داشته‌اند. در این تحقیق شش هفته‌ای، موریتز و همکارانش ۲۶۸ فرد مبتلا به تریکوتیلومانیا (وضعیتی که در آن افراد در مواجهه با استرس یا برای آرام کردن خود موهایشان را می‌کنند یا مرتب ناخن‌هایشان را می‌جوند) را مطالعه و بررسی کردند. روش جدید شامل تنوعی از شیوه‌‌های رفتاری دیگر برای درمان «تیک رفتاری» بر بدن است. یکی از این روش‌‌ها عادت یا رفتاری جایگزین است که آگاهانه انتخاب شده باشد. ناتاشا بایلن، روان‌شناس بالینی در مرکز او‌سی‌دی (وسواس فکری-عملی) و اختلالات مرتبط در بیمارستان عمومی ماساچوست و دانشکده پزشکی هاروارد، گفت که در آموزش تغییر عادت، از روش «رفتار رقابتی» استفاده می‌شود. «مثلا شما برای کشیدن موهایتان یا کندن پوستتان انگشتان دست را جمع کنید و آماده این کار شوید. در این صورت دست شما این کار را می‌کند اما شما با درگیر کردن دیگر عضلات بدن، مانع این رفتار می‌شوید.»

به مکمل‌های ورزشی اعتماد نکنید

پژوهشی تازه نشان داده است که محتوای مکمل‌های ورزشی شاید آن چیزی نباشد که روی قوطی نوشته ‌شده است و در عوض، حاوی داروهای تاییدنشده باشد. به گزارش «یو‌اس‌ای تودی»، در این پژوهش که هفته گذشته منتشر شد، ۵۷ محصول که مدعی بودند حاوی مواد گیاهی‌اند، بررسی شد و فقط شش مکمل ورزشی (۱۱ درصد) تقریبا همان محتوایی را داشتند که روی برچسب نوشته شده بود. هفت محصول حاوی داروهایی بودند که اداره غذا و داروی آمریکا (FDA) ممنوع اعلام کرده است. به نوشته یو‌اس‌ای تودی، مکمل‌های ورزشی ممکن است عوارض جانبی ایجاد کنند و حاوی آلاینده‌هایی مانند فلزات سنگین باشند. این بررسی نشان داد که چهار ماده محرک غیرمجاز در مکمل‌های ورزشی گیاهی وجود دارد که در هیچ کشوری تایید نشده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج