۱۳۳۰۲۵۲
۳۰۱۸
۳۰۱۸
پ

چالش معده بزرگ برای یک رستوران دردسرساز شد!

خبرگزاری The Cover وابسته به دولت چین گزارش داده بود که مقام‌های محلی در شهر ییبین در استان سیچوان در جنوب غربی چین پس از شنیدن خبر " پادشاه چالش معده بزرگ" که توسط یک رستوران برگزار شده بود به آنجا حمله کردند.

فرارو: خبرگزاری The Cover وابسته به دولت چین گزارش داده بود که مقام‌های محلی در شهر ییبین در استان سیچوان در جنوب غربی چین پس از شنیدن خبر " پادشاه چالش معده بزرگ" که توسط یک رستوران برگزار شده بود به آنجا حمله کردند.

1644659_949

طبق گزارش‌ها در این چالش مشتریان باید ۱۰۸ دامپلینگ اغلب تُند را در سریع‌ترین زمان ممکن برای برنده شدن یک وعده غذایی رایگان و جوایز اضافی می‌خوردند. آن رستوران برای جلب توجه مخاطبان این چالش را در رسانه‌های اجتماعی تبلیغ کرده بود. با این وجود، آن رستوران پس از انتشار این آگهی به دردسر افتاد چرا که اداره تنظیم بازار محلی اعلام کرد که تحقیقاتی را در مورد این که آیا آن رستوران قانون مرتبط با ضایعات مواد غذایی را نقض کرده یا خیر آغاز خواهد کرد.

در حالی که مسابقات غذا خوردن در کشور‌های غربی امری نسبتا رایج است و می‌تواند برای برندگان خود شهرت به همراه داشته باشد مانند مورد "جوی چستنات" که با خوردن ۶۲ هات داگ ظرف مدت ۱۰ دقیقه برنده مسابقه هات‌داگ خوری معروف ناتان در نیویورک  شد؛ چنین مسابقاتی در چین می‌تواند برای حکومت حساسیت برانگیز باشد.

بسیاری در چین هنوز خاطرات قحطی دهه‌های ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ میلادی را به خاطر دارند که تخمین زده شده بر اثر آن ۴۵ میلیون نفر جان شان را از دست دادند. رسانه دولتی چین نام آن رستوران را ذکر نکرده اند. "شی جین پینگ" رئیس جمهور چین پیش‌تر ضایعات مواد غذایی را امری "تکان دهنده" و "ناراحت کننده" ذکر کرده بود و گفته بود منابع کشاورزی مولفه‌ای کلیدی برای امنیت ملی چین قلمداد می‌شوند.

قانون مبارزه با هدر دادن مواد غذایی در سال ۲۰۲۱ میلادی در چین و به دنبال انتقادات شدید دولت آن کشور از وبلاگ نویسان آنلاین تصویب شد چرا که آنان برای جلب نظر بینندگان پرخوری خود را به صورت زنده به نمایش می‌گذاشتند. بسیاری از حساب‌های کاربری آنان توسط دولت در رسانه‌های اجتماعی مسدود شد.

طبق این قانون صاحبان رستوران‌ها اگر مشتریان شان را "وادار" یا "گمراه" کنند که بیش از حد غذا سفارش دهند اقدامی که باعث ایجاد ضایعات خواهد شد تا ۱۰ هزار یوان (۱۴۰۰ دلار) جریمه خواهند شد.

هم چنین، طبق آن قانون ایستگاه‌های رادیویی و تلویزیونی و هم چنین ارائه دهندگان تصاویر ویدئو و فایل‌های صوتی آنلاین در صورتی که مشخص شود در "ساخت، انتشار، تبلیغ برنامه‌ها یا پیام‌های صوتی در مورد "زیاده روی، پرخوری و آشامیدن" نقش داشته اند با جریمه حداکثر ۱۰ برابری این مبلغ مواجه می‌شوند.

با این وجود، برخی از کاربران اینترنت در چین از مقام‌های حکومتی به دلیل زیاده روی در برخورد با موضوع پرخوری و ضایعات مواد غذایی انتقاد کرده اند. یک کاربر چینی در رسانه اجتماعی "وِیبو" نسخه چینی توئیتر نوشته است:" آیا این ضایعات محسوب می‌شود؟ چرا اجازه نمی‌دهیم مردم برای بیش‌ترین خوردن غذا با یکدیگر رقابت کنند؟ آیا غذایی که در آنجا مصرف نمی‌شود واقعا به دست فقرا می‌رسد".

کاربر دیگری به سابقه ضعیف آن کشور در زمینه ایمنی مواد غذایی اشاره کرد که رسوایی‌هایی از شیرخشک آلوده کودک گرفته تا استفاده از روغن بازیافتی آلوده به ضایعات غذایی یا حتی فاضلاب را شامل می‌شود. او خطاب به مسئولان حکومت چین نوشته است: "شما ایمنی و کنترل مواد غذایی را رعایت نکردید، اما به این موضوع حساس شده اید"؟

*گروه گسترده‌ای از غذا‌ها که شامل قطعات خمیری می‌شود که به دور مواد میانی پیچیده می‌شوند. خمیر می‌تواند بر پایه نان، آرد یا سیب زمینی باشد و با گوشت، ماهی، پنیر، سبزیجات، میوه‌ها یا شیرینی پر شود. دامپلینگ با استفاده از روش‌های مختلفی از جمله پختن، جوشاندن، سرخ کردن، یا به صورت بخارپز آماده می‌شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج