۱۳۲۸۵۰۱
۱۵۹۳
۱۵۹۳
پ

طرز تهیه مرغ طعم‌دار مجلسی داخل فر

اگر میهمانی در پیش دارید و دوست دارید با طبخ غذایی خوشمزه و متنوع، سلیقه خود را به رخ بکشید پس پیشنهاد این بخش مناسب شما خواهد بود.

ایرنا: اگر میهمانی در پیش دارید و دوست دارید با طبخ غذایی خوشمزه و متنوع، سلیقه خود را به رخ بکشید پس پیشنهاد این بخش مناسب شما خواهد بود.

در این قسمت می‌خواهیم طرز تهیه مرغ طعم دار در فر که یکی از غذا‌های محبوب حتی در کشور‌های دیگر است را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

طرز تهیه مرغ طعم‌دار مجلسی داخل فر

اگر می‌خواهید در میهمانی‌هایتان یک غذای متفاوت و خوشمزه درست کنید که در خاطر تمام میهمان‌ها بماند ما به شما طرز تهیه مرغ طعم‌دار مجلسی را پیشن‌ها می‌دهیم.

اگر میهمانی در پیش دارید و دوست دارید با طبخ غذایی خوشمزه و متنوع، سلیقه خود را به رخ بکشید پس پیشنهاد این بخش مناسب شما خواهد بود. در این قسمت می‌خواهیم طرز تهیه مرغ طعم دار در فر که یکی از غذا‌های محبوب حتی در کشور‌های دیگر است را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مرغ طعم دار

طرز تهیه مرغ طعم‌دار مجلسی داخل فر

طرز تهیه

اول از همه چاشنی را آماده می‌کنیم؛ اینگونه که زعفران را داخل ظرف می‌ریزیم؛ می‌توانیم از پودر زعفران هم استفاده کنیم. آب لیمو، سرکه، روغن زیتون را اضافه می‌کنیم. سپس سیر‌ها را رنده یا له کرده و همراه با رب و سس کچاپ اضافه می‌کنیم. بعد؛ پودر پابریکا، ادویه بهارات یا هفت ادویه، پودر زنجبیل، زردچوبه، سس خردل، دارچین، فلفل سیاه و پودر آویشن را اضافه می‌کنیم.

دو قاشق غذاخوری نمک را هم می‌ریزیم و مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم. نصف لیوان آب اضافه کرده و هم می‌زنیم. حالا چاشنی مرغ آماده است. در مرحله بعد؛ مرغ‌ها را در آرد و نمک و لیمو ورقه شده می‌غلتانیم و می‌گذاریم تا نیم ساعت استراحت کند.

وقتی مرغ را در مخلوط مرینیت می‌غلتانیم، باید خشک باشند. بعد از این که تمام مرغ‌ها به مواد آغشته شد، دو ساعت می‌گذاریم تا در داخل یخچال بمانند. اگر این کار را از یک روز قبل انجام بدهیم، طعم مرغ‌ها خوشمزه‌تر خواهد شد.

بعد از این که مرغ‌ها طعم‌دار شدند، باید آن‌ها را در سینی فر بچینیم؛ اما ابتدا کف سینی را کاغذ روغنی می‌گذاریم و تکه‌های مرغ را روی آن می‌چینیم. بقیه مخلوط مرینیت را هم روی مرغ می‌ریزیم. داخل سینی آب نمی‌ریزیم؛ چرا که آب مرغ زیاد است.

روی ظرف فویل می‌گذاریم. دمای فر باید ۲۴۰ درجه باشد و مرغ‌ها به مدت ۱.۵ ساعت داخلش بمانند. اگر بخواهیم مرغمان قهوه‌ای رنگ شود، فویل را برداشته و چند دقیقه‌ای می‌گذاریم تا گریل شود.

این مرغ طعم‌دار تهیه شده در فر را می‌توانیم با برنج یا به تنهایی هم سرو کنیم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج