ماجرای ویدئوی پربازدیدِ روز که از مازندران آمد
در حالی که انتشار بخشی از اظهارات فرمانده انتظامی مازندران در فضای مجازی بازتاب گستردهای داشته، برخی رسانهها در یادداشتی به این رویداد واکنش نشان دادند.
برترینها: در حالی که انتشار بخشی از اظهارات فرمانده انتظامی مازندران در فضای مجازی بازتاب گستردهای داشته، برخی رسانهها در یادداشتی به این رویداد واکنش نشان دادند.
در همین رابطه لینک زیر را بخوانید:
ماجرای ویدئویی که از فرمانده انتظامی مازندران منتشر شد
کانال تلگرامی فرهیختگان در یادداشتی با تیتر «کاش پاسخش هم با قانون بود» نوشت:
* این روزها اظهارات فرمانده انتظامی جدید استان مازنداران در فضای مجازی درحال دیده شدن است.
* فارغ از واکنشهای مثبت و منفی به این ویدیو اما نکته مهم و حساس، شناخت و آموزش صحیح قانون است.
* حتما برخورد با ناهنجاریها در چارچوب قانون مورد حمایت عموم است و کاش فرمانده محترم، تمام مسئولیت این برخورد را متوجه قانون میکرد و شخصا مسئولیتی را قبول نمیکرد.
درباره ویدئوی «مسوولیت اش با من»
وب سایت عصر ایران طی یادداشتی به نقد و بررسی سخنان فرمانده انتظامی مازندران در بازدیدی که از سواحل این استان داشته است پرداخت و نوشت:
* فرمانده انتظامی مازندران در بازدیدی که از سواحل این استان داشته به نیروهای تحت امرش دستور داده است که هر کسی در این استان هنجارشکنی کرد، به حکم قانون گردنش را بشکنید و افزوده است: "مسوولیت اش با من".
* ساعاتی بعد، روابط عمومی نیروی انتظامی مازندران اعلام کرد که مصداق ناهنجاری در کلام سردار، بی حجاب ها نبودند بلکه مفسدان اقتصادی و دزدان و قاچاقچیان مواد مخدر هستند.
در این باره نکات زیر قابل تامل است:
۱ - این که روابط عمومی نیروی انتظامی مازندران اعلام کرده منظور سردار از ناهنجاری، مفسدان اقتصادی و سارقان و قاچاقچیان مواد مخدر بوده اند نه بی حجاب ها، نشان می دهد که خودشان هم متوجه ادبیات نامناسب و تحریک آمیز به کار رفته شده اند و خواسته اند فضا را مدیریت کنند؛ باز هم خوب است و البته بجاست درباره مفسدان اقتصادی و سارقان و قاچاقچیان در جایی جز سواحل خزر صحبت کنند تا این گونه باعث سوءتفاهم نشود!
۲ - این که یک فرمانده عالی رتبه که قاعدتا باید حافظ قانون باشد، این گونه در روز روشن به شکستن گردن دستور می دهد، بسیار شگفت انگیز و شرم آور است چرا که در هیچ قانونی، شکستن گردن - حتی گردن سارقان - وجود ندارد و ایشان دستور به امر غیرقانونی داده است. وانگهی، پلیس ، حتی اگر درجه اش سرتیپ و جایگاهش فرماندهی انتظامی استان باشد، حق صدور حکم ندارد و این مهم، صرفا با دادگاه صالح است.
۳ - ایشان گفته که گردن را بشکنید مسوولیت اش با من. اگر همین فردا یک درجه دار، گردن یک دزد را بشکند، آیا آن درجه دار می تواند در دادگاه بگوید که من شکستم ولی مسوولیت اش با فرمانده است؟ معلوم است که خیر؛ به این پدیده در علم حقوق می گویند امر غیرقانونی از آمر قانونی که غیرمطاع است. واقعا چرا یک فرمانده باید این گونه نیروهای تحت امرش را به امر غیرقانونی بخواند؟ آن هم در علن! و خفا را الله اعلم!
۴ - ممکن است بگویند منظور از شکستن گردن، برخورد قاطع بوده است و فقط ادبیاتش قشنگ نبود و استناد کنند که گفته است "به حکم قانون". اگر منظور برخورد قانونی بوده، چه نیازی است به تاکید بر "مسوولیت اش با من"؟ برخورد قانونی، اساسا بازخواست و مسؤولیتی را متوجه کسی نمی کند که آقای فرمانده این گونه با ایثارگری(!) مسوولیت اش را به گردن گرفته است.
ارسال نظر