۱۳۱۶۴۰۵
۳۳۹۴
۳۳۹۴
پ

ظرف نیم‌ساعت یک کیک عصرانه خیلی خاص بپز!

به نظر خیلی از ما درست کردن کیک‌ها و شیرینی‌هایی که در قنادی‌ها با حسرت به آنها نگاه می‌کنیم، در خانه امکان‌پذیر نیست.

همشهری آنلاین: به نظر خیلی از ما درست کردن کیک‌ها و شیرینی‌هایی که در قنادی‌ها با حسرت به آنها نگاه می‌کنیم، در خانه امکان‌پذیر نیست.

ظرف نیم‌ساعت یک کیک عصرانه خیلی خاص بپز!

در حالی که بیشتر آنها را در خانه هم می‌شود پخت. به این صورت هم سالم‌تر است و هم لذیذتر.

۱. تخم‌مرغ‌ها را شکسته، سفیده‌ها را از زرده‌ها جدا کنید. سفیده‌ها را با همزن بزنید تا پف کند. فر را روشن کرده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا گرم شود. قالب مستطیل ۳۳×۲۲ را کمی چرب کرده و مقداری آرد داخل آن بپاشید.

۲. وقتی سفیده‌ها کاملا پف کرد، شکر را به تدریج اضافه کرده و هم بزنید. در این مرحله زرده‌ها را یکی یکی اضافه کنید و با همزن هم‌بزنید. در پایان عسل را در   ۸/۱     پیمانه آب ولرم حل کرده و بیفزایند.

۳. آرد و بیکینگ پودر را باهم‌ مخلوط کرده همراه با وانیل و نمک به مواد بالا اضافه کنید. از اینجا به بعد همزن را کنار گذاشته و با قاشق به هم زدن ادامه دهید. روغن را اضافه کرده و خوب ترکیب را هم بزنید.

۴. در ظرف دیگری پودر کاکائو را با سه قاشق از مواد کیک،  مخلوط کنید. وقتی مواد را داخل قالب می‌ریزید مایه کاکائویی شده را با قاشق روی مواد روشن‌تر اضافه کرده و کمی آنها را مخلوط کنید.

۵. قالب را داخل فر روی طبقه بالا قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه صبر کنید تا کیک بپزد.

بعد از طی مدت پخت و درآوردن قالب از فر، کمی صبر کنید تا خنک شود. وقتی خوب خنک شد، کیک را با چاقو به صورت هفت و هشت برش دهید و شربت آماده شده را با قلم‌موی آشپزی روی کیک برش‌زده، بمالید. سپس پودر پسته و نارگیل، خلال بادام و ترافل را روی برش‌های کیک بپاشید.

مواد لازم 

۲ پیمانه آرد
یک پیمانه شکر
۶ عدد تخم‌مرغ
۴ /۱ پیمانه روغن مایع
۲ /۱ ق چ بیکینگ‌پودر
۴ /۱ ق چ وانیل
۲ ق س پودر کاکائو
یک ق م عسل
نمک

مواد لازم برای تزئین

۵۰ گرم پودر پسته
۵۰ گرم خلال بادام
۵۰ گرم پودر نارگیل
به مقدار لازم ترافل رنگی

شربت

عسل را با مربای انتخابی‌تان مخلوط کرده و با کمی آب ولرم رقیق کنید. البته نه تا حدی که خیلی آبکی شود، باید غلظت آن طوری باشد که بتوانید شربت را به راحتی روی سطح کیک بمالید. حالا شربت آماده است.

مواد لازم

۲ ق س عسل
یک ق س مربا (توت‌فرنگی یا آلبالو به دلخواه)

فوت‌وفن

آرد و بیکینگ پودر را قبل از شروع کار با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید. این کار برای هوادهی بین ذرات آرد  مفید بوده و باعث پف کردن کیک می‌شود. اگر در این مرحله سهل‌انگاری کنید، پف کیکتان می‌خوابد.

از کجا بخریم؟

ترافل را در شکل‌های مختلف از فروشگاه‌های لوازم قنادی خریداری کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج