خوراکی که برای افراد ۱ساله تا ۹۰ساله مفید است!
همه ما معمولا نام سوفله بادمجان را زیاد شنیدهایم ولی این سوفله با نوع بادمجان آن متفاوت است. در این سوفله تنها دو سبزی هویج و سیبزمینی استفاده شده است.
ایسنا: همه ما معمولا نام سوفله بادمجان را زیاد شنیدهایم ولی این سوفله با نوع بادمجان آن متفاوت است. در این سوفله تنها دو سبزی هویج و سیبزمینی استفاده شده است.
این سوفله میتواند شامی ساده و از همه مهمترسلامت برای شما باشد.
۱. اگر ظرف سرامیکی مخصوص درست کردن سوفله دارید که چه بهتر وگرنه از هر ظرف دیگر شبیه به آن استفاده کرده و کف و دیواره آن را با کره چرب کنید. سه چهارم خمیر نان خردشده را در ظرف بریزید و با تکان دادن و چرخاندن ظرف باعث شوید خمیر به کف و دیوارههای ظرف بچسبد.
۲. هر کدام از سیبزمینیها را با چاقو به دونیم تقسیم کرده و با قاشق، گوشت داخل آن را بیرون آورید و در کاسهای بریزید. هویج رنده شده، زردههای تخممرغ، آب پرتقال و جوزهندی را به سیبزمینی اضافه کرده و با نمک و فلفل مزهدار کنید.
۳. سفیدههای تخممرغ را در کاسه تمیز دیگری بریزید و آنقدر هم بزنید تا حالت پف کرده پیدا کند سپس سفیده را با قاشق فلزی به کاسه حاوی مواد، اضافه و مخلوط کنید.
۴. مخلوط هویج و سیبزمینی را در ظرفی که برای سوفله آماده کردهاید، ریخته و باقیمانده خمیر نان را روی سطح مواد بریزید.
۵. ظرف حاوی سوفله را در فری که قبلا با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد- ۴۰۰ درجه فارنهایت- و شماره ۶ گرم کردهاید، بگذارید و مدت ۴۰ دقیقه صبر کنید تا پف کرده و سطح روی آن طلایی شود. سپس سطح روی آن را با نوارهای هویج که با پوستکن درست کردهاید، تزئین کرده و سرو کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
۲ ق س کره (آب شود)
۴ ق س خمیر تازه داخل نان باگت (خرد شود)
۷۰۰ گرم سیبزمینی (آبپز شود)
۲ عدد تخممرغ (زرده و سفیده جدا شود)
۲ عدد هویج (رنده شود)
۲ ق س آبپرتقال
۴ /۱ ق چ جوز هندی رنده شده
به مقدار لازم نمک و فلفل
مقداری خلال پوستگرفته هویج
فوتوفن
در طول مدت پخت سوفله هرگز در فر را باز نکنید زیرا مانع از پف کردن آن میشود.
ارسال نظر