چگونه دلمه برگ مو را تزئین کنیم؟
بیشتر خانمهای خانهدار سعی میکنند غذا را با همان موادی که آن را درست کردهاند تزئین کنند ولی یکی از بهترین، زیباترین و سادهترین راههای تزئین غذا، آرایش آن با گل و موادغذایی غیرمتعارف نسبت به آن غذاست.
همشهری آنلاین: بیشتر خانمهای خانهدار سعی میکنند غذا را با همان موادی که آن را درست کردهاند تزئین کنند ولی یکی از بهترین، زیباترین و سادهترین راههای تزئین غذا، آرایش آن با گل و موادغذایی غیرمتعارف نسبت به آن غذاست.
دلمه برگ مو یک غذای سنتی است و در بیشتر خانهها درست میشود؛ پس برای یک تزئین متفاوت آماده باشید.
مواد لازم:
یک عدد تخممرغ
یک عدد پیازچه یا پیاز ترش
چند شاخه گل میخک یا داودی
تخممرغ را آبپز کنید. یک عدد پیاز ترشی را هم به عنوان سر پرنده با سوزن تهگرد به تخممرغ وصل کنید. نوک پرنده را با لاک رنگ کنید و برای چشمهایش نگین بگذارید. گل میخک را هم از وسط دو نصف کنید و به عنوان پر پرنده استفاده کنید.
ارسال نظر