کوفته ریزه با سس گوجه را با این روش بپزید
کوفته از آن درسته غذاهایی که طرفداران مخصوص به خد را دارد. البته باید بدانید که کوفته انواع مختلف را دارد و در اینجا طرز تهیه کوفته ریزه را ارائه میدهیم.
فرارو: کوفته از آن درسته غذاهایی که طرفداران مخصوص به خد را دارد. البته باید بدانید که کوفته انواع مختلف را دارد و در اینجا طرز تهیه کوفته ریزه را ارائه میدهیم.
کوفته ریزه معمولا در فر یا مایکروفر پخته میشود و اگر شما امکان دسترستی به این دو وسیله را ندارید می توانید با استفاده از شعله پخش کن و سپس قرار دادن دیگ روی آن به پخت این غذای خوشمزه دست بزنید.
مدت زمان آمادهسازی و طبخ: ۵۰ دقیقه در مایکروفر
مواد لازم:
- ۵۰۰ گرم گوشت گوساله (چرخ شده)
- هشت عدد پیاز (خرد شده)
- یک حبه سیر (خرد شده)
- یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- یک دوم فنجان خمیر خشک شده داخل نان فانتزی
- یک عدد تخم مرغ
- آرد سفید مقداری
- ۵۰۰ گرم گوجه فرنگی (خرد شده)
- یک دوم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- دو قاشق غذاخوری جعفری تازه (خرد شده)
- دو قاشق غذاخوری آبلیمو
طرز تهیه:
گوشت چرخکرده، نیمی از پیاز، سیر، رب گوجه فرنگی، خمیر داخل نان، جعفری و تخممرغ را در داخل کاسه بزرگی بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. با مواد حاصل، هشت عدد کوفته ریزه درست کنید و هر کدام را در مقداری آرد سفید بغلتانید و پوششی آردی برای آنها ایجاد کنید. ظرف گود مخصوص مایکروفر را آماده کنید و کوفتهها را با دقت در داخل ظرف بچینید.
در کاسه دیگری گوجه فرنگیهای خرد شده را کمی حرارت دهید و پس از افزودن باقی مانده مواد لازم به آن، سس گوجه فرنگی حاصل را روی کوفتهها بریزید. در ظرف را بگذارید و خوراک را به مدت ۳۰ دقیقه با قدرت متوسط یا ۵۵ درصد در مایکروفر بپزید. این مدت زمان، در ظرف بدون در، به نصف کاهش پیدا میکند.
ارسال نظر