۱۳۰۹۶۰۴
۲ نظر
۳۵۳۷
۲ نظر
۳۵۳۷
پ

عکس جدید از بازیگر «مختارنامه» پس از ترخیص

معاون سیما با حضور در منزل «محمد فیلی» بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون از وی عیادت کرد.

خبرآنلاین: معاون سیما با حضور در منزل «محمد فیلی» بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون از وی عیادت کرد.

 محسن برمهانی معاون سیما ضمن عیادت از محمد فیلی جویای وضعیت سلامتی این بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون پس از انجام عمل جراحی در دوران نقاهت شد.

5850023

معاون سیما ضمن مرور و تمجید همکاری‌ها و نقش آفرینی‌های ماندگار این هنرمند در مجموعه‌های تلویزیونی خطاب به «محمد فیلی» گفت: مخاطبان رسانه ملی نقش آفرینی جنابعالی در سریال ماندگار «مختارنامه» را از یاد نخواهند برد.

برمهانی افزود: ما در رسانه تکریم بزرگان و سرمایه‌های هنری کشور را وظیفه‌مان می‌دانیم.

فیلی نیز در این دیدار ضمن قدردانی از حضور محسن برمهانی گفت: فعالیت در تلویزیون را فرصت مغتنم می‌دانم و همواره در خدمت رسانه هستم.

بازیگر نقش شمر در «مختارنامه» همچنین به ذکر خاطره‌ای از سفرش به کربلا پس از پخش این مجموعه نمایشی و عنایات حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و حضرت عباس (ع) پرداخت.

حمید خواجه نژاد مدیر روابط عمومی معاونت سیما نیز در این عیادت معاون سیما را همراهی می‌کرد.

فیلی در سریال «گیل‌دخت» نیز نقش آفرینی داشته که بازی او در قسمت‌های آتی این سریال روی آنتن می‌رود.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • محمد

    مگه مختار اینو نکشت ؟

  • ناشناس

    چقدر نمکی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج